Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 12:51

Pre game: Παμμηλιακός-Πανσιφναϊκός

Την πρώτη θέση σφραγίζει αύριο Τρίτη το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου ο Παμμηλιακός υποδεχόμενος τον Πανσιφναϊκό σε ένα παιχνίδι που έχει οριστεί στη 1.00 το μεσημέρι αλλά δεν αναμένεται να αρχίσει πριν τις 4.00, αφού το Aqua Jewel προσεγγίζει στη Μήλο γύρω στις 3.00.

Υπάρχει βέβαια και ένα ενδεχόμενο ο αγώνας να αναβληθεί, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες περί πιθανής επίχεσεσης εργασίας του πληρώματος του πλοίου.

MHLOS NEW-2013Ο Παμμηλιακός θέλει να αφήσει πίσω τα «μαύρα» γεγονότα που συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο στο γήπεδο των Μαρμάρων και να γιορτάσει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, την δεύτερη συνεχή παρουσία του στην τελική φάση των μπαράζ του Πρωταθλήματος Κυκλάδων με την κατάκτηση του τίτλου στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Η ομάδα της Μήλου χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και τους 3 βαθμούς, καθώς βρίσκεται 2 βαθμούς μπροστά από τον ΑΟ Πάρου που περιμένει τελευταία αγωνιστική τον ΑΟ Σερίφου στην Παροικιά. Η διοίκηση του Μηλέικου συλλόγου ετοιμάζει όπως συνηθίζει αρκετές εκπλήξεις για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στη Μήλο και καλεί τον κόσμο, παρά το εργάσιμο της ημέρας, να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό σκέλος η ομάδα του Ζαχαρία Γκούτζα αναμένεται να παραταχτεί χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της Θέμη Αϊβαλιώτη, που λόγω του μεσοβδόμαδου ορισμού του αγώνα δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Μήλο για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και τον τιμωρημένο Άχμετ, ο οποίος εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή του στον αγώνα με το Νηρέα. Θα λείψει ακόμα ο Μάριος Καμακάρης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. Αμφίβολοι λόγω τραυματισμού από το ματς με την Ένωση, είναι οι Αργύρης Σίδερης και Αντώνης Πουλάκης, που παρ’όλα αυτά θα βρίσκονται για ψυχολογικούς κυρίως λόγους στην αποστολή της ομάδας.

Πιθανή εντεκάδα του Παμμηλιακού: Γενναδόπουλος (Ζούλιας), Κυρίτσης, Μαθιουδάκης, Μπαργιάμι, Μήτσι, Ατανάσοφ, Δρίλης, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β., Παπαδημητρίου, Σύτη.

Με απουσίες ο Πανσιφναϊκός στη Μήλο. Χορηγία 5.000 στην ομάδα της Σίφνου από την ΔΕΗ!

Με ελλείψεις θα ταξιδέψει στη Μήλο η ομάδα του Πανσιφναϊκου καθώς για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα της Σίφνου δεν υπολογίζονται οι: Δημήτρης Μπιρπανάγος, Γιώργος Διαρεμές, Γιώργος και Αλέξανδρος Κίτσαλης και  Χρήστος Σαβιολίδης.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTES

Η ομάδα του Πανσιφναϊκού ανακοίνωσε την χορηγία του ποσού των 5.000 ευρώ από την ΔΕΗ. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από κοινό αίτημα του Δήμου Σίφνου και του Πανσιφναικού πρός την Δ.Ε.Η Α.Ε με θέμα την χορηγία της επιχείρησης προς το Σωματείο μας λάβαμε την παρακάτω απάντηση: "Σας γνωρίζουμε οτι με απόφαση του Συμβουλίου Διεύθυνσης της ΔΕΗ, εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Π.Α.Σ με το ποσό των 5.000 ευρώ στο πλαίσιο της "Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης". Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανσιφναικού θέλει να ευχαριστήσει την Δ.Ε.Η  για την επιχορήγηση της που μας βοηθάει στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Αναμφίβολα η ΔΕΗ  μας δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και την προσφορά της σε μικρά ερασιτεχνικά σωματεία.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Μήλου είχε επικρατήσει με 3-0 στη Σίφνο με ένα ξέσπασμα στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ των Καμακάρη, Τσιριγωτάκη και Χατζίεφ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ.Μαθιουδάκης Γ. με βοηθούς τους κ.Κουλακιώτη και Ρούκη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νηρέας - Ένωση 1-2. [video] Λήξη στο 81’ λόγω σκότους »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares