Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 18:54

Χτυπά 3η θέση ο Καρτεράδος

Νίκη εντυπώσεων χθες για τον ΑΟ Καρτεράδου, που νίκησε 3-2 την Θύελλα Καμαρίου, φτάνοντας τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όπου την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Νάξου, στοχεύοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

THIRA XALARHSΗ Θύελλα αν και προηγήθηκε, στη συνέχεια παρουσίασε σημάδια χαλάρωσης, που την έφεραν πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Καμαρίου, που το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια χαλάρωσης και θα πρέπει να αφυπνιστεί ενόψει των μπαράζ τερμάτισε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με συγκομιδή 34 βαθμών, κατακτώντας στην 2η θέση του 2ου ομίλου.

Από την άλλη πλευρά το οικοδόμημα του Λευτέρη Τζούρου δείχνει να πατά σε γερά θεμέλια και με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν την σεζόν του καλοκαιριού αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα γκολ

Χθες ο Καρτεράδος ήταν η ομάδα που απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο, έχοντας υπομονή και πλάνο στο παιχνίδι του. Πάντως αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ ήταν η Θύελλα στο 22'. Ο Δαμίγος με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σορώτο, κάνοντας το 1-0.

Στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου (45΄) ο Στέλιος Κλουβάτος, πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

8IRA LYGNOY EKOΤα υπόλοιπα τρία τέρματα της αναμέτρησης ήρθαν στην επανάληψη. Στο 54ο λεπτό ο Λύκος κάνει το 1-2 και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Λευτέρη Τζούρου. Ο παίκτης του Καρτεράδου ύστερα από ένα δυνατό μαρκάρισμα, που έγινε στο 81ο λεπτό, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας θήρας με τραυματισμό στο γόνατο. Περισσότερες εξετάσεις θα γίνουν αύριο Δευτέρα όπου θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Και φτάνουμε στο 66΄όπου ο Κλουβάτος ολοκληρώνει το σκοράρισμα για τους τυπικά φιλοξενούμενους, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στον Καρτεράδο (1-3).

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 78΄ ο Λυγνός. Η φάση που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι έγινε στο 92΄, όπου ο Κυριάκος ανέτρεψε τον Βαζαίο που έβγαινε στην αντεπίθεση και ο διαιτητής της αναμέτρησης Κουζούμης έδειξε στον παίκτη της Θύελλας την κόκκινη κάρτα. Τα παράπονα από την πλευρά της Θύελλας ήταν πολλά για την συγκεκριμένη φάση και λίγο αργότερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας αρνήθηκαν να εξοφλήσουν το εξοδολόγιο του της διαιτησίας.

Διαιτητές ήταν οι: Κουζούμης, Βάιλας και Ζώρζος.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Mπίμπα, Ζαφειρόπουλος (65' Καουσλάρι), Κυριάκος, Μπαλιάκας, Ξαγοράρης (54' Καραμολέγκος), Βλαβιανός, Λιγνός, Αρβανίτης (64' Καφιέρης), Δαμίγος, Αγκαράϊ.

Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Βαρμάζης, Φύτρος, Δενδρινός, Hoxhaj, Νομικός, Κλουβάτος (85' Αντιμισάρης), Πολυζόπουλος, Λύκος (λ.τ. 81' Μανολάρι), Selistaj, Bαζαίος.

Για φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares