Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 20:17

Θα παίξουμε για την φανέλα και την ιστορία μας

Ο προπονητής του Πανθηραϊκού Αλέξης Κωνσταντόπουλος μίλησε στο S.C. για τους στόχους της ομάδας του στα μπαράζ, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον ορισμό του παιχνιδιού, που αναγκάζει το Πανθηραϊκό να κάνει διπλή διανυκτέρευση στην Πάρο και θα στερήσει από την σύνθεση του βασικούς ποδοσφαιριστές.

THIRA FYTROS XROMATAΠιο αναλυτικά ο νεαρός τεχνικός θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο Πανθηραϊκός δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα αλλά μία καλή παρουσία στους αγώνες: «Εμείς δεν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Θέλω να το ξεκαθαρίσω από την αρχή αυτό διότι η ομάδα μας έχει βασικές απουσίες, που δεν θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Ο Πανθηραϊκός θα εμφανιστεί στους αγώνες διεκδίκησης του πρωταθλήματος και όπως πάντα θα παίξει για την φανέλα και την ιστορία του. Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θα δείξει, όμως παρόλο που όπως σας είπα δεν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα θέλουμε όλοι οι αγώνες να ορίζονται με γνώμονα την ισονομία. Δεν γίνεται να ξοδέψουμε 3.500€ για έναν αγώνα».

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Στις απουσίες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας της Θήρας ίσως προστεθούν ακόμη περισσότερες, καθώς όπως είπε ο κύριος Κωνσταντόπουλος η διπλή διανυκτέρευση στην Πάρο δεν θα επιτρέψει σε βασικά στελέχη της ομάδας του να συμμετάσχουν στην αποστολή: «Έχουμε παιδιά που εργάζονται… καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο για έναν ερασιτέχνη να κάνει δύο διανυκτερεύσεις για έναν αγώνα. Νομίζω ότι αν μείνει ο ορισμός του αγώνα ως έχει τότε θα έχουμε πρόβλημα με σημαντικές απουσίες, καθώς πολύ από τους παίκτες μας δεν θα μπορέσουν να έρθουν λόγω των εργασιών τους. Η ένωση θα πρέπει να κοιτάξει και πάλι τους ορισμούς και να σκεφτεί με ισονομία. Γενικότερα πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος προγραμματισμός όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

THIRA PLAYLAND1Όσον αφορά το μέλλον του Πανθηραϊκού και το δικό του στον πάγκο των "Μπλε" ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτάσεις συνεργασίας και από άλλες ομάδες, τόνισε: «Για εμάς έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς. Φυσικά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω στην ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θα κάνουμε τον σχεδιασμό μας για του χρόνου, όπου η ομάδα μας θα φανεί σίγουρα πιο δυνατή και θα αγωνίζεται μετά από χρόνια στο δικό της γήπεδο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares