Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 21:20

Ρόβας: Νιώθουμε άσχημα που δεν τα καταφέραμε

Με διπλή ανατροπή και 7 τέρματα ολοκληρώθηκε το ομορφότερο παιχνίδι Γ΄Εθνικής που είδαμε στο ΔΑΚ Φέτος. – Τι είπε ο 1ος σκόρερ του Πανναξιακού. Με διπλή ανατροπή και 7 τέρματα ολοκληρώθηκε το ομορφότερο παιχνίδι Γ΄Εθνικής που είδαμε στο ΔΑΚ Φέτος. – Τι είπε ο 1ος σκόρερ του Πανναξιακού.

«Ακόμα σκοράρουν» ο Πανναξιακός και η Κηφισιά, καθώς την Κυριακή πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα και πολλά γκολ στον αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, όπου αν και ο Πανναξιακός προηγήθηκε με 3-1 στο 1ο ημίχρονο στη συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητα της Κηφισιάς, που με τρία τέρματα στην επανάληψη, πήρε τη νίκη με 3-4, δείχνοντας σε όλους γιατί δικαίως κατέχει την 2η θέση του ομίλου.

ROVAS 600X450Ρόβας

Μόνιμος σκόρερ του Πανναξιακού τείνει να γίνει ο 19 Χρήστος Ρόβας, ο οποίος με την έλευση του τον Ιανουάριο, έχει πετύχει τα 6 από τα 9 συνολικά τέρματα του Πανναξιακού (Λίμα 2, Καλογερής 1).

Ο νεαρός ταλαντούχος στράικερ βγήκε λίρα 100 για τον Πανναξιακό, που αν η πορεία της ομάδας ήταν διαφορετική θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχει περάσει από το νησί.

Όμως η πορεία της ομάδας είναι κάτι που στεναχωρεί και τον ίδιο τον Χρήστο Ρόβα: «Δεν μπορεί να είμαι ευχαριστημένος… κανένας στη Νάξο δεν είναι. Όλοι μας θέλαμε να σωθεί η ομάδα. Τα σκυμμένα κεφάλια δεν μπορώ να τα βλέπω γιατί ξέρω ότι μπορούσαμε και κάποιοι μας το στέρησαν. Νομίζω όταν η ομάδα ήταν μέσα στα πλαίσια της σωτηρίας κάποιες λάθος αποφάσεις την έθεσαν εκτός. Ίσως λοιπόν σήμερα θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα και θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι».

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής ο Σερέος παίκτης που έχει σκοράρει 12 φορές φέτος στην Γ΄Εθνική είπε: «Στο 1ο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο 2ο μέρος μας βγήκε πολύ κούραση και σε συνδυασμό την καλή ομάδα που διαθέτει η Κηφισιά ήρθε τελικά η ήττα. Νομίζω αν είχαμε λίγο παραπάνω τύχη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το ματς».

ROVAS 650X450 1

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η σοφία του σώματος Πρωταγωνιστής η διοίκηση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares