Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 22:47

Πέκα: επέστρεψα στην οικογένεια μου

Μεταγραφή εκ των έσω για τον Πανθηραϊκό, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ήρθε σε συμφωνία με τον Γκεντιάν Πέκα, ο οποίος αν και αγωνίζεται τα 10 τελευταία χρόνια στην ομάδα, την περασμένη χρονιά απουσίασε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό (Αγγλία).

PEKA ORTHΟ υψηλόσωμος (1,85) παίκτης αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στα πλάνα του προπονητή του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, καθώς έχει το προτέρημα να αγωνίζεται σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί.

Ο ίδιος αμέσως μετά τη συμφωνία του με τον Πανθηραϊκό δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιστροφή του λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή μου στο νησί και την ομάδα μου γιατί βλέπω θετές κινήσεις από την διοίκηση. Στα θετικά, σαφώς είναι και το γήπεδο στα Φηρά, το οποίο θα μας δώσει μεγαλύτερη ελευθερία, ανεξαρτησία και ώθηση, ώστε να κάνουμε την υπέρβαση που τόσα χρόνια θέλουμε».

Ο Πέκα στη συνέχεια είπε ότι είναι περήφανος για τους συμπαίκτες του και την πορεία της ομάδας: «Παρόλο που δεν αγωνίστηκα καθόλου φέτος ένιωθα πως ήμουν παρόν στις προπονήσεις και στους αγώνες. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που τα πήγαν περίφημα φέτος. Νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι και στην οικογένεια μου που είναι ο Πανθηραϊκός».

Δεν θα μπορούσαμε να μην μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε έναν πολυθεσίτη παίκτη ποια τελικά είναι η θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Δεν έχω πρόβλημα [γέλια]… η ομάδα να πάει καλά. Εγώ πάντως νομίζω πως είναι ένα καλό μάθημα για όλους τους παίκτες να περνάμε από διάφορες θέσεις. Φανταστείτε ότι στα 14 μου στον Πανθηραϊκό έπαιζα αριστερό μπακ… έχω περάσει από παντού. Το σίγουρο είναι όλοι να θέλουμε να βάλουμε γκολ, αλλά απόλαυση επίσης είναι να κάνεις ένα ωραίο τάκλιν και γενικά να δίνει μονομαχίες. Γενικά το ποδόσφαιρο έχει πολλά ωραία φτάνει να κερδίζει η ομάδα σου».

PEKA

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares