Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 19:37

Μαργαρίτης: Συγχαρητήρια στα παιδιά

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου σε μία από τις σπάνιες φορές που τοποθετείτε δημόσια συγχαίρει τα παιδιά του παιδικού τμήματος της ομάδας του. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου σε μία από τις σπάνιες φορές που τοποθετείτε δημόσια συγχαίρει τα παιδιά του παιδικού τμήματος της ομάδας του.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου Μανόλης Μαργαρίτης μετά το φιλικό παιχνίδι της προηγούμενης Παρασκευής της ομάδας του με τον Νηρέα μίλησε στο s.c. και αφού ευχαρίστησε τον Νηρέα και ειδικά τον Μιχάλη Παπαδάκη, τόνισε ότι η συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΣ Νάξου διαθέτει μεγάλο ταλέντο και έχει μπροστά της το μέλλον.

PAPADOPOULOSΈνα ευχαριστώ προς τον Νηρέα και του Μιχάλη Παπαδάκη ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου: «Θέλω καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φιλικό σωματείο του Νηρέα και στον Μιχάλη Παπαδάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος που επιτελεί μεγάλο έργο στις ακαδημίες, ενώ επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι από τους πρωτεργάτες του Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών, το οποίο είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι Κυκλάδες σε επίπεδο ακαδημιών».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ συνέχισε αναφερόμενος στην ομάδα του και ειδικά στο παιδικό τμήμα που κατέκτησε το πρωτάθλημα: «θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του ΠΑΣ για την κατάκτηση του τίτλου και την γενικότερη παρουσία τους κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αγωνιστική σεζόν. Πιστεύω και πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα, καθώς διαθέτει μία πολύ καλή «φουρνιά» παικτών που έχει πάρα πολύ ταλέντο και μέλλον μπροστά της».

Ένα από τα μυστικά όπως λέει ο κ. Μαργαρίτης είναι και οι καλές επιδόσεις που έχουν τα παιδιά στα σχολικά μαθήματα, ενώ από την πλευρά της διοίκησης υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια: «Σε αυτά τα παιδιά εκτός της αγωνιστικής τους συμπεριφοράς αξίζουν πολλά - πολλά συγχαρητήρια και για το γεγονός ότι, εκτός από καλοί αθλητές είναι και αριστούχοι μαθητές... Νομίζω ότι ο αθλητισμός θα πρέπει να συνδυάζεται άμεσα με το σχολείο. Όσο για τον ΠΑΣ Νάξου και το μέλλον του… εμείς θα συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μελλοντικά».

PAIDES 2013-2014 PROTATHLITES

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares