Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 21:30

Αποχώρηση Γούλα από τον ΑΟ Μυκόνου

Παρελθόν από το προπονητικό τιμ του ΑΟ Μυκόνου αποτελεί από σήμερα ο προπονητής των ακαδημιών και βοηθός προπονητή της Ανδρικής ομάδας Τάσος Γούλας.

Ο κ. Γούλας την τελευταία τριετία έχει σημαντική συμβολή στο Μυκονιάτικο σωματείο. Οι λόγοι της αποχώρησης του είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν με κανέναν άλλον παράγοντα όπως τονίζει ο ίδιος, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να συνεχίζει να εργάζεται σε ομάδα της Αθήνας, όπου είναι και ο τόπος κατοικίας του.

Μάλιστα ο Τάσος Γούλας με ανακοίνωση του στέλνει τα ευχαριστήρια του σε ανθρώπους που έχει συνεργαστεί εντός του σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Έπειτα από 3 όμορφα και παραγωγικά χρόνια στην ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές του αντρικού τμήματος και της ακαδημίας για την ιδανική συνεργασία μας. Επίσης ενα ιδιαίτερο από καρδιάς ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Αλέκο Κουκά και τον κ. Αλέκο Αγγελετάκη. Ακόμη, στους προπονητές Γιώργο Αθανασιάδη, Θεόφιλο Παχατουρίδη, Δημήτρη Δάρα και το Δημήτρη Μανταφούνη για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ενώ τέλος, εκτιμώ ειλικρινά για τη στήριξη προς το πρόσωπο μου, τους κ.κ. Δακτυλίδη Σταμάτη και Νίκο, Κουκά Γιώργο, Παπουτσά, Νάζο, Γκουλιάφα, Κουσαθανά Αντώνη, Κολιούλη, Λυκούρη, Βλάχο, Αναστασίου, Καραμεσσίνη, Γρυπάρη, Βιγλιάρη.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να δουλέψω στο σύλλογο αυτό ώστε με το έργο μου εξελίχθηκα.
Αποχωρώ με τις καλύτερες αναμνήσεις με χαραγμένες στιγμές, την άνοδο στην Γ' εθνική πέρυσι και το πρωτάθλημα νέων το 2012.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares