Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 12:27

Προβλημάτισαν οι άμυνες [pics]

Ένα δυνατό φιλικό τεστ πραγματοποίησαν την Πέμπτη (5/9) ο ΠΑΣ Νάξου και ο ΑΜΣ Φιλωτίου, με την ομάδα του Δημήτρη Παλάζη να κάνει τα επίσημα της αποκαλυπτήρια για φέτος.

χρήσιμος

Το ματς ήταν μία καλή ευκαιρία και για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και παίκτες ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους πρώτους αγώνες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι: Πέτρος Μαράκης και Δημήτρης Παλάζης ήταν σίγουρα χρήσιμα, αφού είδαν που υπερτερούν και που πονάνε οι ομάδες τους με το τελικό 7-4 υπέρ του ΑΜΣ Φιλωτίου να μην λέει τίποτα σαν αξία σκορ, αλλά να λέει πολλά όσον αφορά τις αμυντικές λειτουργίες των δύο ομάδων.

Δένει

Για τον ΠΑΣ Νάξου αυτός ήταν ο 2ος φιλικός αγώνας, αφού είχε προηγηθεί αυτός με τον Πανθηραϊκό (7-1). Για ακόμη μία φορά ο ΠΑΣ, αν και μετρούσε αρκετές βασικές απουσίες, έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία σε σχέση με την περσινή χρονιά και φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερος. Άλλωστε όπως λέει και ο γυμναστής της ομάδας Πέτρος Σιδερής οι παίκτες είναι καταπονημένοι από την εντατική προετοιμασία και συνεπώς αρκετά «σφιγμένοι» για να αποδώσουν τα επιθυμητά.

Ποιότητα

Όσο αφορά τον ΑΜΣ Φιλωτίου… οι πολλές αλλαγές που έχουν επέλθει στο ρόστερ της ομάδας προβληματίζουν ευχάριστα τον Δημήτρη Παλάζη, ο οποίος θα πρέπει να συνυπολογίσει πολλούς παράγοντες ώστε να πάρει τα καλύτερα από τους ποιοτικούς παίκτες που έχει στην διάθεση του και να φτάσει στον βασικό κορμό της ομάδας. Το Φιλώτι ειδικά στο 1ο μέρος έδειξε ομάδα που κυκλοφορεί καλά την μπάλα στον χώρο του κέντρου και τις επίθεσης και παρά την απουσία του τραυματία Σταματίου να έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Όμως εκεί που φάνηκαν προβληματάκια ήταν η άμυνα, όπου παρά τις συνεχόμενες δοκιμές του Δημήτρη Παλάζη, φάνηκε ότι θα πρέπει να γίνει πολύ δουλειά ακόμη, ενώ σημαντικότατη θα είναι και η στιγμή που θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο Θοδωρής Χαβδούλας.

Φιλικά

Και οι δύο ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου θα αγωνιστεί σήμερα στις 17:30 στο Δ.Γ. Αγερσανίου, κόντρα στον Αστέρα Τραγαίας, ενώ ο ΑΜΣ Φιλωτίου θα ταξιδέψει την Τετάρτη στην Πάρο, όπου στις 19:00 με τον ΑΟ Πάρου.

Σκόρερ

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι: 1-0 Λευτεράκης, 2-0 Λυμπερρτάς, 2-1 Μαράκης (πέναλτι)... Ημίχρονο. 3-1 Κεραμιώτης, 3-2 Μαράκης, 4-2 Κρητικός, 4-3 Σκιαδάς, 5-3 Λυμπερτάς, 6-3 Στρατούρης, 7-3 Στρατούρης, 7-4 Κατσιούλης.

Συνθέσεις

 ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χίκα, Πιτταράς Α., Μαράκης, Μανιός, Βερύκοκκος, Ζάκο, Κατεινάς, Φραγκίσκος, Κατσιούλης, Σκιαδάς, Κουφόπουλος.

Έπαιξαν επίσης οι: Πιτταράς Κ., Μελανίτης, Μπιλάς, Ξενάκης, Καρανίκας.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Στρατούρης, Ζούλης, Κρητικός, Μανωλάς, Μουστάκης Γ., Κεραμιώτης, Σορώκος, Δεγαϊτας, Λυμπετάς, Ελευθεράκης.

Έπαιξαν επίσης οι: Μανιός, Μπελέκου, Λιόφαγος, Κρασσάς, Ανωμερίτης.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares