Κυριακή, 09 Νοεμβρίου 2014 18:59

Ο ουρανός βροχή και η Άνω Μερά ΓΚΟΛ‏

Ενα παιχνιδι που οι ανθρωποι του Ανδριακου θα θελουν να ξεχασουν γρηγορα, ισως η ποιο βαρια ηττα εντος εδρας,ασταματητη βροχη απο τον ουρανο και ασταματητη βροχη απο γκολ απο τους Μυκονιατες ειναι το ρεζουμε απο την χθεσινη αναμετρηση στο "Ι.Μ.Γουλανδρης" στη Χωρα της Ανδρου.

Παιγνιδι που εγινε σε βαρυ κλιμα μετα τον προσφατο και ξαφνικο χαμο του Βασιλη μας και που δυστυχως λογω της ακραιας βροχοπτωσης δεν μπορεσαν να παρεβρεθουν σε αυτο παρα ελαχιστοι φιλοι.

Αυτο που κρατω και θελω να μεταφερω απο τη συναντηση ειναι το συγκλονιστικο λεπτο σιγης, λεπτο κατα το οποιο αρκετοι λυγισαν και βεβαιως η σαφης ανωτεροτητα σε ολους τους τομεις αλλα κυριως στον τομεα "εμπειρια" για την ομαδα της Ανω Μερα.

Η ανωτεροτητα αυτη αρχισε να φαινεται απο το πρωτο λεπτο της συναντησης.MYKONOS KOKORAS

Βρεγμενο το γηπεδο, διαρκης η βροχοπτωση και μια Ανω Μερα που εδειξε οτι ειναι δουλεμενη εξαιρετικα, παιζοντας κατα διαστηματα πολυ καλο ποδοσφαιρο κατω απο οπως προειπα, αντιξοες καιρικες και γηπεδικες συνθηκες.

Το σκορ ανοιξε στο 10΄ για τους Μυκονιατες ο Πετράι μετα απο ασταθη αποκρουση του νεαρου Πατσαβου.

Το 0-2 εγινε στο 18΄ με τον Τουρέ οταν πηρε τη μπαλλα και βρεθηκε τετ α τετ  με την αντιπαλη εστια μετα απο λαθος του Ζαννακη Β.

0-3 στο 27΄ με τον Τσάλμα και καπου εκει το ματς τελειωσε , η Ανω Μερα κρατησε δυναμεις και εδωσε λιγο χωρο στον αντιπαλο.

Στο 40΄ο Γλυνος Α. επιασε ενα ωραιο δεξι βολε απο το υψος της μεγαλης περιοχης και εστειλε τη μπαλλα στο δεξι παραθυρο του Πουλάκη κανοντας το 1-3.

Γκολ που ετρεξε αμεσως να αφιερωσει στον επι πολλα χρονια αρχηγο που χαθηκε προσφατα.MYKONOS SANTORINAIOS

1-4 στο 54΄ με τον Πετράι και παλι.

1-5 στο 65 με ποιον αλλον.......Πετράι

1-6 στο 74 με τον Τσάλμα και το τελικο 1-7 με αυτογκολ του ΙσλαμαΪ στην προσπαθεια του να γυρισει τη μπαλλα στον συνομιληκο του Πατσαβο και ενω ο δευτερος γλυστρισε.

Η αποστολη της Ανω Μερα πριν την εναρξη του αγωνα τιμησε τη μνημη του Βασιλη Γιαννακοπουλου με ανθοδεσμη και λαβαρο, τα οποια σημερα το πρωϊ κατατεθηκαν στο μνημα του.

Επισης το δ.σ. της Ανω Μερα ευχαριστει του ποδοσφαιριστες του συλλογου για την προσπαθεια καθως και για το οτι ταξιδεψαν κατω απο δυσκολες καιρικες συνθηκες.

Ο Ανδριακος Ομιλος Φιλαθλων συγχαιρει την Ανω Μερα για την αγωνιστικη της παρουσια και ευχαριστει  για τη συμπαρασταση.

Στη φωτογραφια η στιγμη κατα την οποια ο αρχηγος των φιλοξενουμενων Κεραμιδάς καταθετει λουλουδια στη μνημη του Βασιλη.

Διαιτητικό τρίο ήτα οι: ΑΓΓΕΛΟΥ Σ., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι., ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ Μ.

Οι Συνθέσεις

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Ισλαμάι, Τζορντανίδης, Χαλάς Μ., Ψαριανός, Ζαννάκης Β., Γλυνός Μ., Γλυνός Α., Ζαννάκης Γ., Κουλούρης Κ., Ξαφάι.

Άνω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Κέκελης, Κεραμιδάς, Μπουμπούρης, Τουρε, Ντιαϊέ, Τσαλμάς, Γιόγιος, Πετράι.

Το Ι.Μ. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ 

ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares