Κυριακή, 09 Νοεμβρίου 2014 19:59

Δεν εντυπωσίασε ούτε κινδύνευσε ο ΑΟ Πάρου

Σε ένα ματς που η νίκη ήταν μονόδρομος για τους γηπεδούχους, αν ήθελαν να μείνουν στους στόχους τους, κατάφεραν να φτάσουν σε μία εύκολη τελικά επικράτηση, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους για την δύσκολη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο και από την στιγμή που προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο κατάκτησαν με άνεση το πολυπόθητο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι ήλθαν με φιλοδοξίες στην Πάρο, αλλά παρά τα σημάδια της ομαδικής τους βελτίωσης έφυγαν με άδεια χέρια.

ΧΑΜΗΛΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΟ Δ. Δημητριάδης κατέβασε την ομάδα του με σφικτή τακτική και έβλεπε το πλάνο του να πετυχαίνει καθώς μέχρι το 32', ο Πανσιφναικός έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό και την ένταση του αγώνα, χωρίς να επιτρέπει γρήγορη ανάπτυξη στον αντίπαλο του και χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα η εστία του.

Βέβαια ήταν εντελώς ακίνδυνος μπροστά και δεν κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος χωρίς να δεχθεί γκολ.

Και ενώ στο 21' ο Καράι έχασε την μοναδική καθαρή ευκαιρία της ομάδας του στο διάστημα αυτό και μάλιστα διπλή, ήλθε μία εκτέλεση πλαγίου από τον Αρκουλή, ο Πετρόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κληρονόμος με μία δεύτερη έξυπνη και πλασσαριστή, έλυσε τον γρίφο και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Σένκα να μην μπορεί από κοντά να αξιοποιήσει την σέντρα του Αρκουλή.

aop-pansifnaikos-9-11-2014-3

ΣΤΟ 2-0 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους απελευθερωμένους από το άγχος και με κινητήριο μοχλό τον Αρκουλή που από το αριστερό άκρο μακριά από την ασφυκτική πίεση του Γ. Λεμπέση, έκανε ότι ήθελε, άρχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες.

Στο 54' σέρβιρε στον Καράι που σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιτ, απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα.

Στο 56' πάλι από ενέργεια του Αρκουλή ο Σένκα δεν τα κατάφερε και ενώ ο κ. Δημητριάδης με τις αλλαγές του αποφάσισε να πάρει ένα ελεγχόμενο ρίσκο, ανεβάζοντας πιο ψηλά τις γραμμές του, στο 64' ο Κληρονόμος με κοντινό πλασέ έδωσε την χαριστική βολή.

Μοναδική φορά που ο Πανσιφναικός είχε την ευκαιρία να ανακτήσει τις ελπίδες του ήταν στο 74' όταν ο Ζαμπέλης απέτυχε από κοντά να σκοράρει.

Ο κορυφαίος των γηπεδούχων Αρκουλής έμεινε με το παράσημο της δημιουργίας αφού ο Κάραβος στο 71' και το δοκάρι στο 85' του στέρησαν την χαρά να χρισθεί και σκόρερ.

Τελικά ήλθε στο 92' ο Ροδόλφος Καντιώτης στη πρώτη του συμμετοχή και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα,να πάρει το ριμπάουντ από απόκρουση του Κάραβου σε τετ α τετ του Καράι και να σφραγίσει την νίκη της ομάδας του.

aop-pansifnaikos-9-11-2014-2

Καλή η διαιτησία των Ζαράνη. Ρούσσου Β. Μαργαρίτη, με μοναδική αδιευκρίνιστη φάση το ακυρωθέν γκολ. Ίσως το βίντεο του αγώνα δικαιώνει την απόφαση την κυρίας Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Μανέκας 7, Κρουσταλάκης 6.5, Κρητικός 6.5, Νίκας 6.5, Τσαντουλής 6.5, Σκιαδάς 6.5, Πετρόπουλος 6,5 [69'Δαφερέρας 7], Κληρονόμος 7.5 [79'Γαβαλάς], Αρκουλής 7.5, Σένκα 6.5 [89'λ.τ Καντιώτης], Καράι 6.5.

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ: (Δημητριάδης Δ.), Κάραβος 7, Διαρεμές 7, Λεμπέσης Γρ. 7, Λεμπέσης Σ. 6 [53' Χρύσος 6], Ζάσκας 6.5, Σταυριανός 5.5, Κίτσαλης 6, Γκούμας 6,5, Ζαμπέλης 5.5, Ατσόνιος 6 [69'λ.τ Λεμονής 5.5], Ραπτόπουλος 5.5 [57' Ζουμής 6].

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο τον αγώνα στην Παροικιά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares