Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 20:22

Χαλαρό πρωινό για τον Πανναξιακό

Σε έναν εύκολο πρωινό για τον Πανναξιακό μετατράπηκε η σημερινή συνάντηση με αντίπαλο την Λάβα, όπου η ομάδα της Νάξου επικράτησε με 5-0 και πλέον χρειάζεται μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να κατάκτηση και μαθηματικά μία θέση που θα την οδηγήσει στα μπαράζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

THIRA AQOUARIOUSΗ Λάβα που είχε κάτω από τα δοκάρια της την ψυχή και τον πρόεδρο της Μάριο Γαλανό προσπάθησε φιλότιμα χωρίς να καταφέρει όμως κάτι απέναντι στον Πανναξιακό που έδειξε ότι έχει βελτιώσει πολλά πράγματα και πλέον διαθέτει ένα καλό σύνολο, με πλάνο στο παιχνίδι του και πολύ καλή κυκλοφορία που του δίνει την ευκαιρία να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Σεβασμός

Ο Πανναξιακός θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι πετυχαίνοντας ακόμη περισσότερα, αλλά έδειξε απόλυτο σεβασμό απέναντι σε μία ομάδα που με τη νέα της διοίκηση προσπαθεί αν χτίσει κάτι καινούριο και υγειές.

MVPτης αναμέτρησης μπορεί να χριστεί ο Γιάννης Κούτρος, που με το σημερινό Χατ Τρικ έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκετε δεύτερος στον σχετικό πίνακα των σκόρερ πίσω από τον Ντέμη Ζώνα που έχει 21 τέρματα.

Τα γκολNAXOS MAYROS

Το χαλαρό και αναγνωριστικό ξεκίνημα, έφερνα την Λάβα να αμύνεται και τον Πανναξιακό να ψάχνει διαδρόμους για να ανοίξει το σκορ, πράγμα που έγινε στο 27΄με κεφαλιά του Κούτρου, ό οποίος έκανε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (47΄) ο Κούτρος έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ. Στο 53΄ο Ντάσιος πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στον Πανναξιακό, όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Γαλανού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0.

Ο Γιάννης Κούτρος στο 58΄πετυχαίνει το τρίτο του προσωπικό τέρμα και το 4-0 για τον Πανναξιακό όταν ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 5-0 διαμορφώνει στο 80΄ο Κουφόπουλος με κοντινή κεφαλιά.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ζαράνης, Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδης.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Περιστεράκης, Καρελέμογλου, Ανεβλαβής, Κουφόπουλος, Κατσάνης (61΄Παπανικολάου), Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης (66΄Σφυρόερας), Σέμε, Κωτσαρής, Κούτρος, Λίκα (51΄Ντάσιος).

Λάβα (Ερρίκος): Γαλανός, Χαλβατζής, Δρόσος Α., Δερμιτζής, Ζαμπέλης, Κατσαμάνης, Βάλβης Ε., Αργυρός (70΄Γαλανός Μ.), Σιγάλας, Βάλβης Μ,μ Δρόσος Αρτ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares