Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 15:11

Σημαντικό τρίποντο για τον Πανναξιακό [pics]

Ένα σημαντικό τρίποντο κατάκτησαν χθες οι Παίδες του Πανναξιακού που επικράτησαν 3-0 του Νηρέα στο ΔΑΚ Νάξου, παραμένοντας στην 2η θέση του ομίλου.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια ίσως του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος Παίδων των τελευταίων και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, με τον Νηρέα να μπαίνει πιο δυνατά στο 1ο ημίχρονο και να χάνει 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Πανναξιακός, με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Λεγάκη στην εκπνοή του πρώτου μέρους έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός ανέβασε στροφές και διπλασίασε τα τέρματα του στο 55΄με σουτ του Δράγαζη.

Στο 60΄ο κ. Νεοκοσμίδης ακύρωσε γκολ του Γκάμε ως οφσάιντ, με τον Πανναξιακό να κάνει το τελικό 3-0 στην εκπνοή του αγώνα (70΄) όταν ο Κασέμι ευστόχησε από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητές ήταν οι: Νεοκοσμίδης και Φαν Άακεν

Πανναξιακός (Ζαφείρης): Μαργαρίτης ©, Κουνάδης, Φακίνος, Λεγάκης, Βερνίκος, Βαλέττας, Δράγαζης (67΄Γκέρος), Κασέμι, Γκάμε (70΄Σκυλάκης), Μπάλα (69΄Λιακόπουλος), Καραπάτης.

Νηρέας (Παπαδάκης): Μιναστίρε, Βράπι, Κορτιάνος, Παπαδημητρίου, Σκανδάλης, Ρεσουλάι (55΄Σιμόπουλος), Αλιπράντης, Μπάλιος, Αρκουλής Γ. (66΄Καρποδίνης), Γκέτσι ©, Αρκουλής Ν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares