Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 23:22

Νίκη κλειδί για τον ΑΟ Μυκόνου

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Μυκόνου και της Ανω Μεράς. Ο Α.Ο. Μυκόνου πήρε δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη με επιβλητική εμφάνιση και τώρα πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρόκριση στους 4 του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Το σκορ άνοιξε ο Μύρτινας με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι στο 33′. Με τον ίδιο τρόπο στο 44′ ο Πανέτας έκανε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μύρντινας με κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά στο 72′ για το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα του ποδοσφαιριστή της Ανω Μεράς και μέχρι πέρυσι παίχτη του Α.Ο. Μυκόνου, Γιώργου Γιογιού.

Στο 85ο λεπτό ο Α.Ο. Μυκόνου συνέχισε το παιχνίδι με δέκα παίχτες καθώς ο Τόσκα τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με παίχτη της Ανω Μεράς. Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός εν τέλει και γλίτωσε τα χειρότερα.

Την επόμενη αγωνιστική (Τρίτη 7/4 στις 15.00) ο Α.Ο. Μυκόνου υποδέχεται τον Α.Ο. Σύρου (ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Παμμηλιακού) και θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Διαιτητής ήταν ο Μενδρινός Λ. με βοηθούς τους Αρμακόλα Ι. και Μούταφη Α.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια (64′ Λυκούρης), Αργυρίου, Βαλαμούτης, Μπαλλής, Πανέτας (79′ Ελ Μπαντρί), Ασλάνι, Μύρτινας, Κουκάς (73′ Δάμαι), Βλαχόπουλος, Τόσκα

Ανω Μερά(Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα (63′ Σιουπούλης), Τσελάι (56′  Ασημομύτης), Κεραμιδάς (72′ Μπουσάι), Μπούμπουρας, Ρράπαι, Ντιαιε, Γιογιός, Κουκάς, Τουρέ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares