Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 09:06

Στην Βουλγαρία με την Εθνική Κ17 ο Φουάσης

Στην Βουλγαρία βρίσκετε από την Δευτέρα 4 Μαΐου ο Συριανός αθλητής του Ολυμπιακού Αντώνης Φούασης για τις υποχρέωσής του με την εθνική ομάδα Κ17 για την τελική φάση των ομίλων του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος χωρίς όμως να του έχει δοθεί ακόμη χρόνος συμμετοχής ελληνική ομάδα βρίσκετε στον όμιλο με την Γαλλία, Ρωσία και την Σκωτία.

Στην πρεμιέρα  της η εθνική μας ομάδα αντιμετώπισε την Ρωσία σε έναν πολύ καλό αγώνα που η ομάδα μας ήρθε 2-2.Οι παίχτες μας προηγήθηκαν μάλιστα με τον Κώστα Κιρτζιάλιδη στο 37ο λεπτό όμως οι Ρώσοι ισοφάρισαν στο 59ο με τον Πλεντεφ  όμως οι διεθνής ξαναπροηγήθηκαν στο 64ο με τον Βαγγέλη Παυλίδη. Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης οι Ρώσοι  ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με γκολ του Ντενίσοφ. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι Έλληνες παίχτες έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.. 

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης- Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου (67' Καραμήτος), Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (76' Δοδοντσάκης), Λημνιός, Τσίγγος, Κιρτζιαλίδης (47' Χατζηδίμπας).

ΡΩΣΙΑ: Μαξιμένκο- Κοτόφ, Καλούγκιν, Τατάεφ, Λομοβίτσκι, Γαβρίλοφ, Μαχατάτζε (69' Μπραγκίν), Τσιγκάνκοφ, Σελιούκοφ (52' Ντενίσοφ), Λισόφ (41' Πλέτνεφ), Γκαλάτζαν.

Στον δεύτερο αγώνα η εθνική μας ομάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη απέναντι στην ομάδα της Σκωτίας με σκόρ 1-0 και θέλει 1 βαθμό στον αυριανό  αγώνα με την αδιάφορη βαθμολογικά Γαλλία. Στον αγώνα τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημά ήταν ανώτερη της Σκωτίας και το μοναδικό γκόλ την αδικεί μιας και έχασε αρκετές ευκαιρίες γκολ για την Ελληνική ομάδα σημείωσε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (49' Λάμπρου), Λημνιός, Τσίγγος (80' Δοδοντσάκης), Κιρτζιαλίδης (49' Χατζηδίμπας).

ΣΚΩΤΙΑ: Ρόμπι ΜακΚρόρι- Φινλάισον (49' Μίντλετον), Ρος ΜακΚρόρι, ΜακΙντάιρ, Χάρβι, Μπερτ, Χιλ, Ρος (75' Σούταρ), Γουΐλσον, Χέντρι, Μίλερ (68' Μόρισον).

Αύριο στις 5 η Ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχή της Γαλλίας και ελπίζει σε πρόκριση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τώρα με την ομάδα της Ρωσίας και αυτό θα γίνει μόνο αν η Ελλάδα χάσει απο την Γαλλία και οι Ρώσοι νικήσουν την Σκωτία ισχύουν τα παρακάτω

1.Καλύτερη διαφορά τερμάτων σε όλα τα ματς του ομίλου

2.Καλύτερη επίθεση σε όλα τα ματς του ομίλου
3.Χαμηλότερη βαθμολογία από κίτρινες ή κόκκινες κάρτες σε όλα τα ματς του ομίλου. Κόκκινη κάρτα ή αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα= 3 βαθμοί, κίτρινη κάρτα=1 βαθμός (αυτή τη στιγμή οι Έλληνες διεθνείς έχουν παρατηρηθεί με πέντε κίτρινες και οι Ρώσοι με τέσσερις).

4.Κλήρωση

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες είναι 80 λεπτά και ισχύουν μόνο 3 αλλαγές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares