Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 22:46

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε

Με ανακοίνωση του η πρώην ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, Ποσειδών Καρπάθου ευχαριστεί δημόσια τον Σέρβο τεχνικό για τη συνεργασία του, ενώ σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στο πρόσωπο του τονίζουν ότι η πόρτα της ομάδας τους θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν.

Ο Τεχνικός του ΑΜΣ Φιλωτίου έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο έργο στην Κάρπαθο, όπου με την στήριξη του Ποσειδώνα έχει επιτελείται ένα μεγάλο έργο στις μικρές ηλικίες.

Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει ότι όσο και αν η ομάδα της Καρπάθου ήθελε την παραμονή του Μιχαήλοβιτς, αυτό δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί, αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς για την όμορφη συνεργασία την περασμένη σεζόν. Όσο και αν θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, δεν τα καταφέραμε, αφού και για τον Γιόβαν ήταν δύσκολο να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση. Ευχόμαστε στον κ. Μιχαήλοβιτς καλή συνέχεια στη νέα του δουλειά και ευχόμαστε τα καλύτερα. Θέλουμε επίσης να τον διαβεβαιώσουμε πως ο Ποσειδώνας Καρπάθου παραμένει σπίτι του και η πόρτα της ομάδας και του νησιού μας θα είναι πάντα ανοιχτή. Εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε ως σωματείο στις ακαδημίες και αναζητούμε τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Μιχαήλοβιτς στο συγκεκριμένο πόστο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares