Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 21:59

Επιστρέφει με «οκτάρα»…

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φιλικές υποχρεώσεις του στο νησί της Κρήτης ο Πανθηραϊκός, που επικράτησε με 1-8, απέναντι στην πολύ αξιόλογη και νεανική ομάδα των Νέων Ε.Α.Ρ.

Ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά από κοντινή προσπάθεια του Κουκούλη, ενώ το 0-2 διαμόρφωσε ο Ρουσάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Ρεθύμνου κατάφερε να μειώσει σε 1-2 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, μετά από απευθείας συρτή εκτέλεση φάουλ.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κελίδης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-3, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4. Το 1-5 σημείωσε με κοντινό πλασέ στην κίνηση ο Περιάλης. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Ζώνας ο οποίος πέτυχε τρία διαδοχικά τέρματα και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 1-8. 

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.

Συγκεκριμένα παρέταξε τους: Λυγνός (30' Καλαμάτας (60' Τσουκαλάς), Παναγιωτίδης (55' Παγώνης), Κουκούλης (75' Ζάνι), Ρουσάκης (75' Σιγάλας), Βλαβιανός (46' Σορώτος), Κρεμμύδας (46' Κωνσταντίνου), Μηνδρινός (46' Ζώνας), Λούκα (65' Δρόσος), Περιάλης (70' Ματσιώτας), Φύτρος (70' Αρβανίτης), Ντεκίδης (46' Κελίδης)

Αύριο, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η αποστολή του Πανθηραϊκού θα επιστρέψει στο νησί μας για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ ο επόμενος φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares