Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 19:17

Έκλεψαν την παράσταση τα πιτσιρίκια του ΠΑΣ Νάξου [pics]

Παρόλο την ήττα με 3-4 από τον Μαρπησσαϊκό ο ΠΑΣ Νάξου ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με έναν πρόχειρο υπολογισμό δεν ξεπερνούσε τα 18 με 19 χρόνια.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτό σιγή στη μνήμη του Αντώνη Χωριανόπουλου.

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΣ Νάξου προηγήθηκαν 3 φορές στο παιχνίδι, αρχικά με τον αρχισκόρερ τους Κώστα Κατσιούλη σε 1-0 στο 10ο λεπτό και σε 2-1 στο 62΄ με τον ίδιο παίκτη.

Ο Δημήτρης Φραγκίσκος εκπλήρωσε την επιθυμία του φίλου και συμπαίκτη του στη Μικτή Αποστόλη Τζούρου [βλ. φώτο], βάζοντας μπροστά και πάλι την ομάδα του με 3-2 στο 71΄.

TZOYROS FRAGKISKOS

Διαιτητές ήταν οι: Φαν Άακεν, Ρούσσος και Καλορογιάννης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Γρυλλάκης, Μελανίτης, Πιτταράς, Ξενάκης, Βαγενάς, Καρούσης, Ζάκο, Μπίρης (46΄Παπαδόπουλος), Φραγκίσκος, Κατσιούλης (67΄Σπαής)

*Πριν την έναρξη του αγώνα άνθρωποι του Μαρπησσαϊκού απαίτησαν από τους διαιτητές και τον παρατηρητή να μην μας χορηγήσουν την σύνθεση της ομάδας τους. Φυσικά οι διαιτητές έκαναν αυτό που ορίζει ο κανονισμός ώστε να διευκολύνουν το έργο μας, αλλά εμείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχωρήσαμε. Τονίζουμε ότι είναι καθαρά επιλογή των εκκεντρικών διοικούντων του Μαρπησσαϊκού να απομονώνουν τους αθλητές της ομάδας τους και να επισκιάζουν τις επιτυχίες που σημειώνουν με τον ιδρώτα τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares