Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 19:11

Όλοι είναι χαρούμενοι φέτος δηλώνει ο Ράικκονεν

Ο Φινλανδός οδηγός της Ferrariπαραδέχεται, ότι μένει πολλή δουλειά να κάνει η ιταλική ομάδα, ωστόσο είναι αισιόδοξος για το εγγύς μέλλον.

   Σε δηλώσεις του πριν τα Χριστούγεννα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 επισημαίνει ότι όλα τα μέλη της ομάδας είναι πιο χαρούμενα αυτή τη στιγμή απ’ ότι 12 μήνες πριν και πιστεύει ότι αυτό θα φανεί με μία εν γένει καλή παρουσία του ίδιου και της ομάδας. «Τώρα τα Χριστούγεννα υπάρχει ένα αίσθημα χαλάρωσης κι όλοι αναζητάμε κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Είναι λογικό όλοι να περιμένουν περισσότερα απ’ όσα έδειξε η ομάδα την προηγούμενη χρονιά» ενώ για το τέλος ο Ράικκονεν τόνισε «πιστεύω πολύ στην καλή συνεργασία της ομάδας, και στα νέα άτομα που έχουν βοηθήσει στο να ξανά γίνει μεγάλη η Ferrari».

   Το μέλλον του Ράικκονεν ήταν αβέβαιο στη Ferrari και στη Formula 1, μέχρις ότου επιβεβαιώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο τον περασμένο Αύγουστο.

Διάψευση από τη μάνατζερ του Σουμάχερ ότι περπάτησε

   Τις τελευταίες ώρες διέρρευσε η πληροφορία ότι ο θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, έκανε κάποια βήματα με τη βοήθεια φυσικοθεραπευτών κι ότι μπορεί να σηκώσει το ένα του χέρι. Την αποκάλυψη έκανε η κουτσομπολίστικη γερμανική εφημερίδα Bunte, ωστόσο η μάνατζερ του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή διέψευσε την είδηση.

   Η Ζαμπίνε Κεμ τόνισε στη Bild τα εξής: «Δυστυχώς ένα πρόσφατο δημοσίευμα μας αναγκάζει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες για το Μίκαελ δεν αντιστοιχούν στα πραγματικά γεγονότα. Αυτή η εικασία είναι ανεύθυνη, γιατί δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του η προστασία της προσωπικής του ζωής είναι πολύ σημαντική για τον Μίκαελ».

   Παρ’ όλα αυτά εκπρόσωπος της εφημερίδας υπερασπίστηκε την πληροφορία λέγοντας πως προέρχεται από έγκυρη πηγή, την οποία όμως δεν μπορούν να αποκαλύψουν.

Νιούι: περιμένουμε να μας απειλήσουν McLaren και ToroRosso το 2016

   Ο ισχυρός άνδρας της RedBull σε δηλώσεις του στο Motorsport.comπροσδιόρισε τον ανταγωνισμό για την ομάδα του το 2016.

   Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην εξέλιξη που θα έχει η McLaren - κυρίως λόγω της Honda– αλλά κι η ToroRosso.

«Η ToroRosso, η αδελφή ομάδα μας έχοντας κινητήρα Ferrari 2015 θα είναι συγκριτικά καλύτερη από τη φετινή μονάδα ισχύος της Renault. Απ’ όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τη Hondaθεωρώ, ότι θα κάνουν μεγάλο βήμα προόδου. Νομίζω ότι ο κινητήρας τους εσωτερικής καύσης είναι ένας πολύ λογικός κινητήρας. Το πρόβλημά τους φέτος είναι που σχεδίασαν τη μονάδα ανάκτησης ενέργειας στον turboκινητήρα, το MGU-H, πάρα πολύ μικρή. Αλλά αυτό είναι ένα εύκολο πρόβλημα να διορθώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Οπότε θα είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς. Είναι απογοητευτικό, νομίζω, αυτό που θα συμβεί προσεχώς στο άθλημα, από το 2017 και μετά. Είναι επιθυμία του κυβερνόντος σώματος να επιτρέπει στις ιδιωτικές (μη εργοστασιακές) ομάδες όπως εμείς να έχουμε ένα κατάλληλα ανταγωνιστικό κινητήρα ή όχι;»

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares