Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 20:04

Μαγιντόμπε: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «SPORTCYCLADES» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «SPORTCYCLADES» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑ

Με έναν πρωταθλητή ξεκίνησε το μεταγραφικό παζάρι του Πανναξιακού το περασμένο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μαγιντόμπε.

Magito 1Ο 18χρονος γκαρντ πέρυσι τελείωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων παρέα με τον Ναξιώτη Μιχάλη Λούντζη και τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο κα Γιώργο Παπαγιάννη μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης εφήβων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Ο Μαγιντόμπε βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μια ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη του Πανναξιακού απέναντι στον Άρη στη Νίκαια για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής, στην καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) και μαζί με τους περυσινούς συμπαίκτες του βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκεί ήταν και το «SportCyclades» και ο συνεργάτης μας Ιωάννης Νοταράς. Ο Μαγιντόμπε συνοδευόμενος από τον πατέρα του, δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει αποκλειστικά για την βράβευσή του, για την μέχρι τώρα πορεία της νυν ομάδας του, του Πανναξιακού και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου μετά το πέρας και της 12ης αγωνιστικής η ομάδα του Δημήτρη Δαμιανίδη βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

- Πως νιώθει ένας αθλητής μετά την βράβευσή του, ύστερα από την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με την ομάδα των εφήβων του Παναθηναϊκού;Magito 4

- «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω περάσει πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και για ακόμη μια φορά η ομάδα βγήκε πρώτη. Παρέα με τους συμπαίκτες μου που είχαμε γίνει μια οικογένεια. Προσπαθήσαμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε, βάλαμε τα προβλήματα στην άκρη και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

- Από το καλοκαίρι αγωνίζεσαι στον Πανναξιακό στην παρθενική του εμφάνιση στην Γ’ εθνική. Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

- «Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλή ως νεοφώτιστη στην κατηγορία. Εγώ και τα υπόλοιπα παιδία δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων μας, όπως και στις προπονήσεις. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που μας βοηθάει πάρα πολύ και ένα επιπλέον …όπλο που είναι ο κόσμος. Κάθε φορά γεμίζει το γήπεδο και μας δίνει περισσότερη δύναμη και θέληση για να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο»

- Αυτή τη στιγμή ο Πανναξιακός βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα το αήττητο στην έδρα του. Μέχρι που μπορεί να φτάσει θεωρείς η ομάδα;

- «Ο Πανναξιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά με την βοήθεια όλων. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και το δείχνει στο γήπεδο».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Magito 2

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares