Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 20:08

Οι μεταγραφές του Πανναξιακού στο S.C. [vid]

Μπορεί το απαγορευτικό να μην επέτρεψε την διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, αλλά ο Πανναξιακός συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του, με τα τρία νέα πρόσωπα στην ομάδα να έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς με τους ''Ναξιώτες''.

Πάμε να δούμε όμως ποιοι είναι οι τρεις νέοι παίκτες του Πανναξιακού και τι είπαν αποκλειστικά στο s.c.:

MPILITSIS FANELAΠαναγιώτης Μπιλίτσης

Ξεκινάμε από τον παίκτη που ήρθε για πρώτη φορά στις Κυκλάδες και κατάγεται από μεγάλο ποδοσφαιρικό τζάκι του Πειραιά. Ο πατέρας τους γνωστός στους παλαιότερους με θητεία σε ομάδες όπως την προοδευτική, τον Ιωνικό και πολλές άλλες από το μεγάλο λιμάνι. Το όνομα του; Παναγιώτης Μπιλίτσης, 24 χρονών, αγωνίζεται ως χαφ και ήρθε από τον Φωστήρα. Προηγούμενες ομάδες του Μπιλίτση ήταν οι: Απόλλων Αθηνών, Φωστήρας, Μανδραϊκός και Εθνικός.

Ο ίδιος τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον Πανναξιακό. Ξέρω τι σημαίνει Πανναξιακός, έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και από ότι έχω δει σε αυτές τις πρώτες στιγμές αυτά επιβεβαιώνονται, καθώς έχουμε ένα καταπληκτικό κλίμα ως ομάδα».

ANIFA FANELAΜιχάλης Ανυφαντάκης

Το έχουμε πολλές φορές να συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Συνήθως ο ισχυρός αποκτά έναν παίκτη που του έχει κάνει «ζημιά»… και ο Μιχάλης Ανυφαντάκης έχει στερήσει από τον Πανναξιακό βαθμούς με τις αποκρούσεις του στα παιχνίδια με την πρώην του ομάδα τον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου αποτελούσε τον «φύλακα άγγελο». Άνω Νεάπολη, Αν. Τραχωνίου (Κύπρος), Ολυμπιάδα και το Φιλώτι οι προηγούμενες ομάδες του 29χρονου πορτιέρο του Πανναξιακού.

Ο ίδιος έχει δώσει πρόσφατα συνέντευξη στο s.c. Την ώρα της υπογραφής του στον Πανναξιακό τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζω στον Πανναξιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ότι με ήθελαν, έχουν στόχους και θέλουν να τους πραγματοποιήσουν. Από την πλευρά μου καταλαβαίνω ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 110% ων ικανοτήτων μου για να τους πετύχουμε».

KOYTROS FANELAΓιάννης Κούτρος

Για παίκτες που έχουμε δει και έχουμε θαυμάσει τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Ο Γιάννης Κούτρος δεν χρειάζεται συστάσεις, πέτυχε 29 γκολ πέρυσι ως παίκτης του Πανναξιακού και έφτασε ένα βήμα πριν την επιστροφή στη Γ΄Εθνική. Παιδί «μάλαμα» για την διοίκηση και τους συμπαίκτες του, σίγουρα θα προσθέσει στον Πανναξιακό ποιότητα και μια ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο σύνολο.

Προηγούμενες ομάδες του 24χρονου Κούτρου οι: Γλυφάδα, Φωστήρας, Δόξα Βύρωνα, Πανναξιακός και ο Φωστήρας που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Λιτές οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Κούτρου, καθώς ο ίδιος αποφεύγει τα μεγάλα λόγια: «Επέστρεψα σε αγαπημένα για μένα μέρη και πρόσωπα για ν βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Μακάρι ότι δεν καταφέρουμε να πετύχουμε πέρυσι να το πετύχουμε φέτος».

Δείτε ένα βίντεο με τα γκολ που πέτυχε πέρυσι ο Κούτρος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares