Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 23:35

Χάνεται μία γενιά όχι άλλη

Ο Γιάννης Φραγκίσκος σε μίνι  κατάθεση ψυχής εκφράζει την άποψη του για το μέλλον των νεανίδων βόλεϊ του Πανναξιακού - ποιον ευχαριστεί και ποιο θεωρεί ψυχή της ομάδας Ο Γιάννης Φραγκίσκος σε μίνι κατάθεση ψυχής εκφράζει την άποψη του για το μέλλον των νεανίδων βόλεϊ του Πανναξιακού - ποιον ευχαριστεί και ποιο θεωρεί ψυχή της ομάδας

Ο «τελικός» του πρωταθλήματος Νεανίδων στην Ένωση Κυκλάδων έχει τελειώσει. Τα κορίτσια, οι νεανίδες του Πανναξιακού κερδίζουν με 3-0 τις αντίστοιχες του Φοίνικα και μετά από αρκετά χρόνια κατακτούν και πάλι το πρωτάθλημα, κάτι που τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους ακόμη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

FRAGKISKOS ORTHIAΟ Γιάννης Φραγκίσκος, ο προπονητής της ομάδας για πρώτη φορά μιλάει για τα κορίτσια που .χάνονται, για τις ευκαιρίες που δεν παίρνουν, στέλνει το μήνυμά του προς τη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ κρούοντας παράλληλα και το κουδούνι κινδύνου ενώ δημόσια ευχαριστεί τον Ζόραν Κόβαζιτς για την βοήθεια που του πρόσφερε φέτος και αναγνωρίζει ως «ψυχή» της ομάδας, τον γενικό αρχηγό Γιάννη Ρούσσο που ουκ ολίγες φορές έχει προχωρήσει σε κατάθεση καρδιάς για χάρη των μικρών κοριτσιών της ομάδας.

Τι δηλώνει; « είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευτυχής που και πάλι μετά από 7 χρόνια, που ήμουν προπονητής οι νεανίδες φτάνουν στον τίτλο. Τώρα, έχουν έναν αγώνα κόντρα σε ομάδα του Αιγαίου (σ.σ. μία από τη Ρόδο) κι εάν κερδίσουν έχουν την δυνατότητα να μπουν σε όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Στο χέρι τους είναι να κατέβουν στις προπονήσεις και να ετοιμαστούν. Πίσω τους έχουμε τις Κορασίδες που είναι μία πιο γεμάτη ομάδα, με περισσότερες εναλλακτικές λύσεις που θα βγάλουν αθλήτριες που μπορούν να παίξουν ακόμη και στην 1η ομάδα στην Α1.

Θα μπορούσαν αυτά τα κορίτσια να προπονούνται με την πρώτη ομάδα, να αποκτήσουν ψυχολογία, να ανέβουν αγωνιστικά και δεν λέμε τη 1η χρονιά αλλά σε βάθος χρόνου να στελεχώσουν την ομάδα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Ζόραν Κόβαζιτς, έναν άνθρωπο που ξέρει βόλεϊ και ειδικά φέτος με βοήθησε σημαντικά και τον ευχαριστώ. Τα κορίτσια μπορούν να φτάσουν ψηλότερα και είναι κρίμα που χάνεται μία γενιά (σ,.σ. Παντελιά, Μαυρομμάτη) χωρίς να παίξουν στην 1η ομάδα. Παρακαλώ τη διοίκηση να προσέξει τα κορίτσια και να τους δώσει τις ευκαιρίες. Να μην χαθεί άλλη γενιά»

Και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Ρούσσο, τη ψυχή της ομάδας, που ήταν πάντα δίπλα στα κορίτσια και τους έδωσε τη καρδιά του, τα αγαπάει αυτά τα παιδιά και τα βοηθάει σημαντικά στον τομέα της ψυχολογίας» 

NEANIDES KOUPA ROYS FRAGKISKOS

  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares