Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 17:31

ΓΣ Μυκόνου: Συγχαρητήρια σε όλους, υπήρξαν και λάθη...

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ. Μυκόνου προς του αθλητές του και στην ομάδα της Α.Ε. Σαντορίνης που κατέκτησε τον τίτλο στο F4 Μπάσκετ Πάιδων που έγινε στην Τήνο.

Στην ίδια ανακοίνωση το σωματείο της Μυκόνου αφού τονίζει τον σεβασμό που τρέφει για όλες τις ομάδες, αφήνοντας όμως αιχμές για ''φαλτσοσφυρίγματα'' στην κατά τα άλλα πολύ όμορφη διοργάνωση.
Η σχετική ανακοίνωση
Το Δ. Σ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Σ.Μυκονου συγχαίρει την παιδική ομάδα του συλλόγου μας, τους αθλητές και τους προπονητές του τμήματος για την μεγάλη προσπάθειά που κατέβαλαν, παρά τα προβλήματα, στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 με την αντίστοιχη ομάδα του Τ. Α. Κ Περιστεριώνα για το πρωτάθλημα Παίδων Κυκλάδων της ΕΣΚΚ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας ξεδίπλωσε το ταλέντο της, έπαιξε με περίσσιο ζήλο και ήταν μπροστά στο σκορ για αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Όμως, η κούραση που επήλθε και ίσως κάποιες λανθασμένες αποφάσεις από τους διαιτητές του αγώνα, συνετέλεσαν στο να μην έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα μας αν και προηγούνταν μέχρι και με 12 πόντους. Για την ιστορία, η ομάδα της Τήνου κατέκτησε την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα , κέρδισε με σκορ 42-37 την οποία και συγχαίρουμε.
Ο Σύλλογός μας έχει ως αρχή του τον σεβασμό στους αθλητές όλων των ομάδων και χωρίς να βάζει μπροστά την οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ιδιαίτερα σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες.
Η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Μυκόνου περήφανα και δυνατά θα βρίσκεται πάντα παρούσα στους αγωνιστικούς χώρους να κερδίζει με την παρουσία και την αθλητική της εμφάνιση το σεβασμό και την καταξίωση με τρόπους που θα τιμούν την ιστορία του και θα προάγουν το Μπάσκετ και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ...
Μια θεμελιώδη δομή της δημιουργικότητας είναι να μην φοβάσαι την αποτυχία ..!
ΥΣ. Η οικογένεια του Γ. Σ. Μυκόνου θέλει να δώσει τα εύσημα στην ομάδα του Α.Ε. Σαντορίνης η οποία κατάφερε, με επιμονή και υπομονή να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares