Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 23:29

Το αγαπούν... μην τους το στερείτε

Πραγματικά στην Σέριφο ξέρουν να ζουν και να χαίρονται το ποδόσφαιρο και όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσα από αυτό το σάιτ, ο ΑΟ Σερίφου είναι ένας σύλλογος που τιμά και κοσμεί το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο.

Παράγοντες, παίκτες και τεχνικό επιτελείο τα δίνουν όλα για να υπάρχει αυτός ο σύλλογος και παρόλες τις αντιξοότητες, τις ''τρικλοποδιές'' και την ταλαιπωρία έβγαλαν εις πέρας μία χρονιά, σημειώνοντας ένα ρεκόρ... ή καλύτερα μία πρωτοτυπία που δεν συναντάμε κάθε μέρα στο ποδόσφαιρο. Τι πρωτοτυπία; Όλα τα παιχνίδια της ομάδας δόθηκαν μακριά από τη Σέριφο λόγω του προβλήματος που υπάρχει με το γήπεδο.
Φυσικά όλα αυτά δεν είναι ικανά να ξεριζώσουν το ποδόσφαιρο από τον χαρακτήρα του Σεριφιώτη και καλό θα ήταν όλοι οι αρμόδιοι να σκύψουν στον πρόβλημα της ομάδας και σύντομα να βρουν τη λύση στο γηπεδικό της πρόβλημα...
Πάντως με αφορμή την τελευταία αγωνιστική, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η οικογένεια του ΑΟ Σερίφου, συγκεντρώθηκε και γιόρτασε σύσσωμη τη λήξη μίας χρονιάς που σίγουρα πρόσθεσε ένα λιθαράκι στην ιστορία της ομάδας!
Ευχές όλων; Ο ΑΟ Σερίφου του χρόνου στο σπίτι του και πάντα επιτυχίες στον σύλλογο!

GLENTI 1GLENTI 2GLENTI 3

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares