Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 22:57

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά.....0-2 στη Μυτιλήνη!

Ο Πανθηραικός έκανε το ξεκίνημα που περιμέναμε και με δύο γκολ του Βέρμπη γυρίζει με το τρίποντο στη Σαντορίνη.

Τι κι αν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του Ρουσσάκη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και ενώ ήταν δηλωμένος στην αρχική ενδεκάδα δεν του επέτρεψε τελικά να αγωνιστεί,
οι συμπαίκτες του έπαιξαν και για αυτόν και πέρασαν δίκαια νικηφόρα από τον Ταρλά.
Έτσι με την έναρξη τα δύο φαβορί κέρδισαν στις έδρες των αουτσάιντερς, θυμίζουμε η Ρόδος κέρδισε 0-4 στη Χίο, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Βέβαια είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά σίγουρα ο Γ. Αρχοντάκης και οι συνεργάτες του έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν την κατάσταση και να κρατήσουν την ομάδα συγκεντρωμένη μέχρι το τέλος.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η Κυκλαδίτικη ομάδα έδωσε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, έδειξε ανωτερότητα και θα μπορούσε να προηγηθεί με ευρύτερο σκορ, ειδικά από την στιγμή που που ο Τσουκαλάς κατέβασε τα ρολά στο πέναλτυ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι.
Στο 8' ο Κωλέτσης σέντραρε και πρώτα ο Βέρμπης και στη συνέχεια ο Περιάλης απέτυχαν να προωθήσουν την μπάλα στα δίκτυα, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.
Οι Σαντορινιοί με την συμπαράσταση των περίπου 60 οπαδών που γέμισαν αφυκτικά το τσάρτερ που δρομολογήθηκε, προηγήθηκαν στο 16' .
Ο Περιάλης με σέντρα βρήκε τον Γκουτσούλα, αυτός άφησε στον Αρβανίτη που έστρωσε στον Βέρμπη που με σουτ σκόραρε για το 0-1.
Στο 23' ο Βέρμπης τροφοδότησε τον Γκουτσούλα που σούταρε από κοντά για να σώσει ο κορυφαίος των γηπεδούχων τερματοφύλακας Κούμπας.
Στο 26' ο Συβρής φάνηκε να αντρέπεται στην περιοχή, καταλογίστηκε πέναλτυ αλλά ο Τσουκαλάς είπε όχι στον Σεραφίγγα που το εκτέλεσε, αποκρούοντας χαμηλά στην γωνία του.
Ο Πανθηραικός συνέχισε να παίζει καλύτερα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου έχασε ευκαιρίες στο 33' όταν ο Αρβανίτης δεν πρόλαβε σε ωραία σέντρα του Φύτρου και στο 42' όταν ο ίδιος παίκτης καθυστέρησε ενώ ο Βέρμπης τον είχε βρει σε καλή θέση μέσα στην περιοχή.
Προηγουμένως στο 35' ένα εξαιρετικό τεχνικό σουτ του Βαρούχα βρήκε το δοκάρι και οι γηπεδούχοι γλύτωσαν.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα ο Αίγειρος είχε δύο σουτ, ένα στο 40' του Χριστοδούλου στα σώματα και ένα στο 45' του Συβρή που έφυγε άουτ.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ένα καλό σουτ άουτ στο 54' του Καπταγιάννη και έδειξαν διάθεση να πιέσουν, διατηρώντας μία φλύαρη κατοχή χωρίς ποτέ να απειλήσουν και να πατήσουν περιοχή.
Μετά το 60' και την αλλαγή του Ζώνα που θα έβρισκε χώρους, φάνηκε πως στόχος του Γ.Αρχοντάκη ήταν να τελειώσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ.
Στο 66' ο Κουμπής πάλι έσωσε.
Αρχικά με ασταθή απόκρουση στο φάουλ του Φύτρου και στη συνέχεια μπλοκάροντας στο εξ' επαφής του Αγοραστού.
Στο 82' ο Βέρμπης μόνος του βρήκε πάλι τον τερματοφύλακα σε ετοιμότητα, στο 87' νέο δυνατό φάουλ του Φύτρου πέρασε λίγο έξω και τελικά στις καθυστερήσεις μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αίγειρου ο Βέρμπης με ψύχραιμο, τεχνικό, διαγώνιο σουτ σφράγισε την νίκη του Πανθηραικού κάνοντας το 0-2.
Το ματς παρακολούθησαν περίπου 700 θεατές σε καλό κλίμα και με πολύ καλή φιλοξενία από τους γηπεδούχους.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κοσινίδης, Ντάλλας και Δεληθοδωρής.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Αρχντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας, Αγοραστός [ 84' Μηνδρινός], Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Αρβανίτης, [60' Ζώνας], Βέρμπης, Γκουτσούλας, Περιάλης [ 79' Στρατηγάκης].
ΠΑΓΚΟΣ: Ντεκίδης, Βλαβιανός, Λυγνός
ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Παπαλόπουλος): Κούμπας, Καπταγιάννης, Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Χριστοδούλου [69' Δεσποτίδης ], Μαστραντωνάς [80' Τσιπάς ], Γιάκαλης, Σεραφίγγος, Συβρής, Μαλακός [85' Κοντονίκας].
ΠΑΓΚΟΣ: Παπακώστας, Σπετσιώτης, Τσιβγούλης, Κάτσανος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares