Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 00:28

Τέλος οι: Γκουτσούλας, Ρουσσάκης και Βαρούχας, επιστροφή Πέκα

Ελεύθεροι να διαπραγματευτούν το μέλλον τους με ομάδες της αρεσκείας τους είναι πλέον οι Βαγγέλης Γκουτσούλας, Λευτέρης Ρουσσάκης που έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πανθηραϊκό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αύριο αναμένεται ακόμα μία ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Βαρούχα, όπως και την μεγάλη επιστροφή του Γκεντιάν Πέκα που όλοι θυμόμαστε από την συμμετοχή του στην ομάδα και την μεγάλη παιχτική αξία που διέθετε.
Όσο αφορά τον Γκουτσούλα ο πολύπειρος επιτελικός μέσος που ανέβασε επίπεδο τους Κυκλαδίτες συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ομάδας και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετική πορεία πλεύσης από εδώ και στο εξής.
Ο Γκουτσούλας μεταγράφηκε τον Ιανουάριο στην ομάδα της Σαντορίνης, έχοντας παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία του Ηλυσιακού, όπου αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο.
Μετά τον Βαγγέλη Γκουτσούλα, ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που περνάει την πόρτα της εξόδου ακούει στο όνομα, Λευτέρης Ρουσάκης. Ο Κρητικός αμυντικός που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν στους πρωταθλητές Κυκλάδων δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας που θα συμμετάσχει στην Γ” Εθνική αφού στη συνάντηση που έλαβε χώρα με τη διοίκηση, οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν να πορεύονται από κοινού.

PEKA1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares