Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 15:24

Ακτύπης: Ήμασταν ομάδα και στα δύσκολα

Ο Κώστας Ακτύπης μπορεί πλέον να μην ανήκει στο δυναμικό του Πανναξιακού, αφού πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Κεφαλονιά, όμως ο πρώην παίκτης, σε συνέντευξη που έδωσε στο zante-sport.blogspot μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην του ομάδα και για τους Ναξιώτες.


Διαβάστε την συνέντευξη
Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και άλλο τόσο αθλητής, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορέσει τη φανέλα της… μπασκετικής Κεφαλονιάς και θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο λόγος για τον ζακυνθινό καλαθοσφαιριστή, Κώστα Ακτύπη.

Ο δίμετρος γκαρντ-φόργουορντ ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη από πλευράς στόχων για την ομάδα του Φίλιππου Ροδόπουλου, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις υψηλές εθνικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο Ακτύπης, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1991, έχει παίξει στο παρελθόν σε Ζάκυνθο (από όπου και κατάγεται), ΕΑΠ, Ξάνθη, Ηρακλή, Ολυμπιάδα, Δόξα Λευκάδας, Παπάγου και Πανναξιακό, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο σε επίπεδο Παμπαίδων και Παίδων. Να σημειωθεί ότι στην Κεφαλονιά συνεχίζουν οι περισσότεροι νησιώτες του περσινού ρόστερ, καθώς επίσης και ο Αντώνης Λιάκος, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Δύμης ΄07. Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους Κεφαλονίτες βρίσκεται και ο Θοδωρής Μπαχός, ενώ αναζητείται και νεαρός ψηλός.
Ο Κώστας δέχτηκε μετά χαράς να μιλήσει για τη νέα του ομάδα, αλλά και τους στόχους του στο zantesport κι εμείς τον συναντήσαμε στις επιχειρήσεις του, στον Άγιο Νικόλα Βολιμών.

Κώστα, νέος σταθμός στην καριέρα σου η ομάδα της Κεφαλονιάς. Σίγουρα θα είχες προτάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση;
Ο τρόπος που με πλησίασε ο Πρόεδρος κ. Μουίκης αλλά και το πλάνο που μου παρουσίασε για την ομάδα ήταν δύο από τους σημαντικότερους λόγους για να πάω.

Μία πετυχημένη χρονιά (και) πέρυσι για εσένα, με τα χρώματα του Παναξιακού. Τι κρατάς από αυτή τη χρονιά;
Κρατάω σίγουρα τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, με τις μεγάλες νίκες που κάναμε και το ότι ήμασταν ομάδα ακόμα και στα δύσκολα. Γι αυτό και αντέξαμε παρότι είχαμε πολλά προβλήματα.

Πώς ήταν ο κόσμος εκεί; Θα ήθελα μία σύγκριση (σε όλα τα επίπεδα) μεταξύ Νάξου και Ζακύνθου;
Ξέρεις, άλλη φιλοσοφία οι Κυκλαδες και άλλη στο Ιόνιο. Οι Ναξιότες είναι φιλόξενοι και καλά παιδιά!!!

Τελικά σε… τραβάει η θάλασσα! Πρέπει να έχεις μία ιδιαίτερη σχέση μαζί της(Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Λευκάδα, ΑΓΕΖ, Νάξος και τώρα Κεφαλονιά).
Θέλω να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω θάλασσα! Τη λατρεύω και με ηρεμεί. Σπίτι μπροστά στη θάλασσα και όλα τα προβλήματα τελειώνουν (γελάει).

Τι στόχους βάζεις για φέτος;
Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ είναι δύσκολο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, βασισμένοι πάντα στη σκληρή δουλειά. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλες κουβέντες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Πότε μας φεύγεις για τη γειτονική και πανέμορφη Κεφαλονιά;
Μέσα Σεπτεμβρίου θα πάω μόνιμα στην Κεφαλονιά.

Καλή επιτυχία και πάντα να διαφημίζεις το νησί μας με τις επιδόσεις σου!!!
Ευχαριστώ Γιώργο. Να είσαι καλά!!!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares