Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 22:04

Ημέρα ''ρεπό'' για τους παίκτες του Πανθηραϊκού

Μετά από μία κουραστική εβδομάδα στα 3 5 Πηγάδια της Νάουσας, δόθηκε το πρώτο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού.

Συγκεκριμένα την Κυριακή (31/7) το πρωί οι παίκτες της ομάδος της Σαντορίνης είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες. Εξάλλου το είχαν πολύ ανάγκη την δεδομένη χρονική στιγμή.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, ο ηρακλειώτης τεχνικός Μανόλης Παπαματθαιάκης τόνισε: "Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά όλων μέχρι στιγμής. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, βλέπουμε καθημερινά τους παίκτες να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη".

Αξίζει βέβαια να σταθούμε και στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αλλά και για το επίπεδο των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου «Αλέξανδρος» το οποίο επέλεξαν οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού και φιλοξενεί την αποστολή της ομάδας του, καθώς διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις ενώ το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares