Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 20:47

''Συναινετικό'' διαζύγιο Βέρμπη - Πανθηραϊκού

Με μία ξαφνική ανακοίνωση ο Πανθηραϊκός ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου, Δημήτρη Βέρμπη.


Το ''Κανόνι'' του Πανθηραϊκού παρά το γεγονός ότι ήρθε στη Σαντορίνη στις 6 Ιανουαρίου του 2016, ωστόσο πρόλαβε να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα πετυχαίνοντας 19 τέρματα.
Ο παίκτης και η διοίκηση μετά από προσωπικό πρόβλημα του Δημήτρη Βέρμπη που δεν του επέτρεπε να κάτσει περισσότερο στην ομάδα της Σαντορίνης, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.
Τώρα όσο αφορά το μέλλον, ο Βέρμπης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Αθήνας, που φημολογείται ότι είναι το Αιγάλεω, ενώ ο Πανθηραϊκός αναζητά τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι κάποιο όνομα που θα κάνει αίσθηση.
Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού
Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Βέρμπη.

Ο χαρισματικός επιθετικός συναντήθηκε σήμερα με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας και ενημέρωσε ότι ένα προσωπικό ζήτημα δεν του επιτρέπει να συνεχίσει και φέτος να φορά τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

Αδιαμφισβήτητα η εξέλιξη αυτή είναι αρκετά δυσάρεστη, αφού από το Σωματείο μας αποχωρεί ένας αθλητής που ξεχώρισε τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το ήθος του.

Ο Δημήτρης Βέρμπης ήρθε στο νησί μας τον Ιανουάριο του 2016 και κατάφερε μέσα στους λίγους μήνες που έμεινε στην ομάδα μας να σημειώσει 19 τέρματα, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία του Πανθηραϊκού κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού, ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Βέρμπη για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ευχόμαστε επίσης στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε ξανά τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού. Εις το επανιδείν!!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares