Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 12:46

Παραίτηση ''Βόμβα'' Καπίρη από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Τις τελευταίες ημέρες ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται σε μία παράξενη κατάσταση., Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η διοίκηση βρέθηκε απέναντι σε δύσκολα ζητήματα..

Το ένα είχε να κάνει με την αλλαγή πολιτικής από την ομοσπονδία βόλεϊ της Κούβας όπου ακύρωσε τις μεταγραφές δύο αθλητριών προς την ομάδα της Νάξου (και γενικότερα σε όλες τις ομάδες εκτός Κούβας) και το άλλο με την συμμετοχή ή όχι του τμήματος μπάσκετ στη Γ' Εθνική. Κι ενώ το πρώτο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς τη λύση του με απόκτηση δύο άλλων αθλητριών ανάλογου επιπέδου με τις Κουβανές και ομαλοποιείται η κατάσταση στο βόλεϊ., στο μπάσκετ τα τελευταία δημοσιεύματα πυροδότησαν εξελίξεις. 

Κι ενώ υπήρχε όλη η καλή πρόθεση να βρεθεί λύση και το τμήμα μπάσκετ να δηλωθεί κανονικά στην ομοσπονδία τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της ομάδας Σταμάτης Καπίρης, ο άνθρωπος που ανέλαβε τα δύο τελετυαία χρόνια να ηγηθεί στην πιο δύσκολη περίοδο του Πανναξιακού ΑΟΝ υπέβαλλε πριν από λίγο την παραίτησή του.

Οι λόγοι; Οπως αναφέρει στην επιστολή που παραθέτουμε αμέσως μετά το πέρας του δημοσιεύματος έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες και τις προσβολές που δέχτηκε από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων, είχαν ως στόχο να κάνουν κακό στο σύλλογο και να προβληθούν προσωπικά ως μεσσίες της τελευταίας στιγμής εξαπολύοντας ψέματα και κατηγορίες... Ο κος Καπίρης δηλώνει ότι δεν θέλει να συμμετέχει άλλο στην παρωδία ανθρώπων και κατηγοριών και τέλος ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν στη πρώτη σειρά των επάλξεων κάνοντας ξεχωριστή μνεία στους Νίκο Βαφεία και Γιώργο Βερώνη.. 

Αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις..  

paraitisi

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares