Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 10:44

Υπάρχει ταλέντο στη Νάξο [pics]

Το ταλέντο ξεχείλισε χθες στο ΔΑΚ Νάξου, όπου ο ενωσιακός προπονητής Γιώργος Μοστράτος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση προεπιλογής των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 Ο Γιώργος Μοστράτος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παιδιών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όλα πήγαν καλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών, που παρόλη την κούραση τους λόγω της προετοιμασίας που κάνουν με τις ομάδες τους έδειξαν ότι έχουν πολύ ταλέντο».

Από εκεί και πέρα ο ενωσιακός προπονητής ετοιμάζεται για τα επόμενα τεστ σε Σύρο, Πάρο και Σαντορίνη, ενώ παράλληλα προγραμματίζει και κάποιους φιλικούς αγώνες που θα γίνουν στην τελική φάση του μονταρίσματος των Μικτών ομάδων.

Όσο αφορά την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των Κυκλάδων, ο κ. Μοστράτος είπε: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι 6 παιδιά τα δύο τελευταία χρόνια έχουν επιλεχθεί από ομάδες της super league, αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Πλέον όταν αγωνίζονται οι Μικτές μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον των σκάουτερ από μεγάλες ομάδες και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι».

Κλείνοντας με την χθεσινή προπόνηση ο Παριανός εκλέκτορας των Μικτών μας, τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Γιάννη Τσολάκη που μας παραχώρησε την χρήση του ΔΑΚ Νάξου, όπως και τον Πέτρο Μαράκη που μας παραχώρησε όλο το υλικό για την προπόνηση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές των ομάδων για την σωστή δουλειά που κάνουν και την άψογη συνεργασία που έχουμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares