Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 19:24

Παράπονα από την διαιτησία ο ΑΟ Σερίφου

Ο ΑΟ Σερίφου γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος σαν τυπικά γηπεδούχος από τον Πανσιφναικό, όμως στους ανθρώπους της ομάδας έχει μείνει μία «γλυκόπικρη» γεύση από το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Οι υπεύθυνοι της ομάδας έμειναν γενικά ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών, καθώς στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με 10 παίκτες (αποβολή Παπαδόπουλου) πλησίασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση.

Παράλληλα όμως υπήρξε και η πικρή γεύση, που δεν είναι άλλη από αυτή του αδικημένου, όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε ο βοηθός προπονητή του ΑΟ Σερίφου, Φ. Γαβριήλ, στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Ο κ. Γαβριήλ επικέντρωσε σε δύο αμφιλεγόμενες αποφάσεις του διαιτητή κ. Αγγέλου και των βοηθών του, λέγοντας:

«Είμαστε πολύ προβληματισμένοι για ένα χέρι που ήταν πέναλτι και τον καταλογισμό ενός οφσάιτ που μας στέρησε μία καλή ευκαιρία για γκολ. Απλά σκεπτόμαστε πως αν από το πρώτο παιχνίδι γίνονται τόσο σοβαρά λάθη, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Αξίζαμε  να πάρουμε κατί παραπάνω και ένας λόγος που δεν το καταφέραμε ήταν τα διαιτητικά λάθη».

Δηλώσεις  με αγανάκτηση όμως μας έκανε και ο εκ των ιστορικών αρχηγών και πρωτεργατών της δημιουργίας και ύπαρξης της ομάδας, ο κύριος Α. Βαλσαμάκης:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και πιστεύουμε πως δεν αξίζουμε τέτοια μεταχείριση. Ξέρετε έχουμε πρόβλημα δεν ξέρουμε τι να πούμε στα νέα παιδιά για να τα κρατήσουμε κοντά μας. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο αδικηθήκαμε κατάφωρα.Το πέναλτι, το οφσάιντ από το βολέ του τερματοφύλακα, το χέρι αντίπαλου αμυντικού σε προφανή ευκαιρία, αλλά και η αποβολή του συμπαίκτη μου είναι μερικές μόνο φάσεις που μπορώ να αναφέρω. Είχαμε μία κόκκινη και 4 κίτρινες σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι και ο αντίπαλος μόνο μία κίτρινη.Ο Αγγέλου και οι βοηθοί μας έβλεπαν με διαφορετικό μάτι και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares