Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 16:31

Φωτεινός: Κάναμε αυτό που μπορούσαμε

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, καθώς υπάρχου ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από σωματεία και παράγοντες, που υποστηρίζουν ότι κάποιοι ορισμοί αγώνων δεν είναι σωστοί.

Τα τελευταία συμβάντα έχουν να κάνουν με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, όπου Λάβα, ΑΟ Μυκόνου και Πανναξιακός έχουν παράπονα από τους ορισμούς.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αντώνης Φωτεινός θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε ανακοίνωση που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Λάβα και καταφερόταν εναντίον του.

Δείτε τι απαντά ο κ. Φωτεινός

Οπως σας είχα ενημερώσει μετά απο την τηλεφωνική επικοινωνία μας θέλω να τοποθετηθώ σε διάφορες ανακοινώσεις σχετικά με τους ορισμούς αγώνων και για αυτά που καταγγέλουν για εμένα προσωπικά και την επιτροπή μου.

Έκπληξη μου προκαλεί η ανακοίνωση της ΛΑΒΑΣ Εμπορειου αναφορικά με δήθεν προσωπικούς λόγους και εμπάθειες προς το σωματείο τους για να δυσκολεψουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστων και την διοίκηση, θέτοντας σε κινδυνο ακόμη και την ασφάλειά της.

Από την επιτροπη ορισμών αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων και στο προσωπό μου που τυνχάνει να είμαι προεδρος σε αυτήν.  Σε ολους μας είναι γνωστό η πολυνησιώτητα των κυκλάδων με ότι αυτό συνεπάγεται. (ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ-ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ κτλ). Στο αίτημα αναβολής του αγώνα από την ΛΑΒΑ Εμπορείου με την Άνω Μερά Μυκώνου και μάλιστα επ' αορίστων χωρίς χρονικό προσδιορισμό (ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ) ήταν αδύνατον να ικανοποιηθεί, στα πλαίσια ισότητας και ανταγωνισμού των ομάδων, όπως της α' Κατηγορίας.

Είναι γνωστό για όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Κυκλάδων το ΡΙΣΚΟ επιλογής μέσων για τις μετακοινήσεις τους. (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ). Έγκαιρη ωρα προσέλευσης-ταλαιπωρία-ασφάλεια αθλητών ταξιδιού-καιρικές συνθήκες ένα ρίσκο που αναλαμβάνει η ίδια η ομάδα. Κατά τα λοιπά αντιπαρερχόμενοι τα της ανακοίνωσης η επιτροπή ορισμού αγώνων εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και με βάση την ίση μεταχειρηση προς όλες τις ομάδες για τον συγκεκριμένο αγώνα πέραν της αλλαγής του ωραρίου (που ηταν εκπρόθεσμο) έγινε αποδεκτό.

Τίποτα περισσοτερο δεν είχε την δυνατότητα η επιτροπή μου και εγώ προσωπικά να πραξει. Είμαστε γνώστες των προβλημάτων των μετακινήσεων (πλοία και κόστος) και υπενθυμίζουμε την μη συμμετοχή τριών ομάδων να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ακριβώς εξαιτίας της δυσκολίας των μετακινήσεων με συνδιασμό το κόστος αυτό και την υποχρέωσή τους να αγωνίζονται εγκαίρως συμφωνα με το πρόγραμμα και όχι ετεροχρονισμένα.

Η Επιτροπή ορισμου αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων πάντα στην διαθεση των ομάδων της προσπαθεί να κάνει το καλύτερο χωρίς εξαιρέσεις και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων της.

Με τιμή ο πρόεδρος των πρωταθλημάτων και κυπέλου,

Αντώνιος Φωτεινός.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares