Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 19:35

Έκτακτο: Παρελθόν από τον Πανθηραϊκό ο Μωραίτης

Παρελθόν από την ομάδα του Πανθηραικού αποτελεί ο Βαγγέλης Μωραίτης.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός με δήλωση του στο Prismasport.gr έκανε γνωστό ότι οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα της Σαντορίνης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς και οικογενειακούς λογούς δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του Πανθηραϊκού.
θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την κάρδια μου τους ανθρώπους της διοίκησης του Πανθηραϊκού που όταν τους ανέφερα το πρόβλημα ,μου στάθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου.
Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά για όλα όσα πέρασα μαζί σας. Πιο συγκεκριμένα με τους συμπαίκτες μου και είμαι πολύ περήφανος που είχα την τύχη και έκανα συμπαίκτες μου έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ'ολα καλά παιδιά.
Επίσης θέλω να σταθώ στους ανθρώπους της διοίκησης στου Πανθηραικου. Όπως όλοι γνωρίζουμε σήμερα τα πράγματα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αυτοί οι άνθρωποι δίνουν και την ψυχή τους για την
Σε όλα τους είναι κύριοι! Λίγες ομάδες σε πληρώνουν στην ώρα τους και σου παρέχουν τα βασικά χωρίς κανένα πρόβλημα και τους ευχαριστώ πολύ!
Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της γιατί αξίζει πολλά! Καλή συνεχεία μαγκαρες μου».

Πηγή: prismasport.gr 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares