Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 02:27

Έλαμψε και πάλι η Ευδοκία

Πρωταγωνίστρια, του φετινού, εορταστικού τουρνουά tennis που διοργάνωσε το Naxos Tennis Club στην Νάξο, στο ταμπλό των μικτών-διπλών, αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Ευδοκία Κατσάνη .

NTC: Τα αποτελέσματα στο «Τουρνουά Διπλών - Μικτών 2016»


Ανάμεσα στις 16 συμμετέχοντες που διεκδίκησαν το κύπελλο των μικτών, η Ευδοκία με συμπαίκτη της τον Γιάννη Βενιέρη κατάφεραν να περάσουν στον τελικό και εν τέλει να κατακτήσουν το έπαθλο με 2-1 σετ σε μια ισότιμη, συναρπαστική αναμέτρηση με τον Μανώλη Μανωλά και την Αντωνία Ανεβλαβή.
Η έμπειρη παίκτρια ασχολείται με το tennis σχεδόν από την ίδρυση του tennis club της Νάξου, από το 2010.
Μέσα σε 5 χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα έχει καταφέρει όχι μόνο να εντυπωσιάσει αρκετές φορές αλλά και να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του Naxos Tennis Club.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει την πρωτιά σε αγώνες και τουρνουά ενώ συνεχίζει την δραστήρια πορεία της με αμείωτο ζήλο στο χώρο του αθλήματος.
Η ίδια δήλωσε σχετικά με το φετινό εορταστικό τουρνουά πως οι αγώνες διπλών έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τους μονούς αγώνες και έτσι οι παίκτες διασκεδάζουν περισσότερο.
Η έμπειρη τενίστρια δεν παρατήρησε κάποιο δύσκολο σημείο στην διάρκεια των αγώνων λέγοντας χαρακτηριστικά :«Το μόνο που μπορεί να με δυσκολέψει είναι ο εαυτός μου. Δηλαδή αν είμαι η όχι σε καλή μέρα, και νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους». Ακόμα τόνισε πως όντας λογικό κάθε χρόνο να είναι και καλύτερα, το επίπεδο φέτος ήταν υψηλότερο συγκριτικά με το προηγούμενο τουρνουά .
Τέλος η Ευδοκία έδωσε τα συγχαρητήρια της στους διοργανωτές του τουρνουά, σε όλους όσους πήραν μέρος , και ιδιαίτερα στον συμπαίκτη της Γιάννη Βενιέρη με τον οποίο είχε μια άψογη συνεργασία που τους οδήγησε στην νίκη.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares