Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 17:16

Ήττα από τα ανώτερα Δωδεκάνησα οι Νέοι

Την ήττα με 0-3 γνώρισαν οι νέοι των Κυκλάδων από τα Δωδεκάνησα.

Η ομάδα των Κυκλάδων αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, που δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά στη επανάληψη τα Δωδεκάνησα έπαιξαν καλύτερα και έφθασαν στο 3-0.

Ο Γιώργος Μοστράτος θα σκεφθεί λύσεις απαραίτητες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στα επόμενα ματς.

ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Επιθετικά ξεκίνησαν οι ομάδες και αφού χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες από τον Καραμανώλη στο 3' και τον Πρεβόλη στο 5΄,ο Μαγιόγλου με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τα Δωδεκάνησα.Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου το ματς ήταν μοιρασμένο και οι Κυκλάδες πλησίασαν δύο φορές στην ισοφάριση με τομ Πρεβόλη.Στο 17' το δυνατό σουτ εκτός περιοχής έβγαλε εντυπωσιακά ο Παρδαλός και στο 27 η κεφαλιά έξυσε το δοκάρι.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Οι παίκτες του Θ.Θεοδώρου μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και ολοκλήρωσαν την επικράτηση τους. Στο 48΄είχαν δοκάρι σε συρτή εκτέλεση φάουλ του Τζουανάκη,δημιούργησαν φάσεις και στο 64΄ο Καραμανώλης με κεφαλιά έκανε το 2-0.Στο διάστημα αυτό οι Κυκλάδες απείλησαν με τον Στεφανόπουλο στο 51΄που σούταρε από κοντά και πλάγια στην κλειστή γωνία του Παρδαλού που απέκρουσε με τα πόδια.Στο 81΄ο Καραμούζης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το τελικό 3-0.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Κυκλάδων: 0-3

Σκόρερ: 9' Μάγιογλου, 64' Καραμανώλης, 81' Καραμούζης

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Παρδαλός, Αρετόγλου, Κεχαγιόγλου, Αμπελάς, Πότσης, Θοδωρής (70' Αλαβέρας), Κόκκαλης, Μαγιόγλου, Καραμανώλης (70' Καραμούζης), Τζουανάκης, Αυγουστάκης.

Στον Πάγκο ήταν οι: Αλαβέρας, Πιστόλας, Λάντζιος, Φουκαράς, Κορκής, Καραμούζης, Κουλουμπρής.

ΕΠΣ Κυκλάδων: Μανδηλαράς, Στεφανόπουλος (65' Κατσικαλάκης), Κοτσιπετσίδης, Βουτσίνος, Σέργης, Βαρθαλίτης (46' Μαρουδιάς), Μπομπάι, Κανιούρας, Φώσκολος (39' Λιέας), Κωνσταντινίδης, Πρεβόλης.

Στον Πάγκο ήταν οι: Πρίντεζης, Λιέας, Μαρουδιάς, Ψυλλιάς, Κατσικαλάκης, Δριμαλάς.  

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares