Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 17:07

Πήραν από ένα ματς Χίος και Λέσβος

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου απέναντι στις αντίστοιχες της Χίου, στους δύο αγώνες που οι Κυκλαδίτες Καλορογιάννης και Ψαρρά [βλ. φώτο] ήταν οι δύο βοηθοί, πραγματοποιώντας εξαιρετική διαιτησία.

Ρεπορτάζ: sportlesvos.gr

Νέοι: ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Λέσβου 1-3

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Μικτή ΕΠΣ Λέσβου στους νέους, που κέρδισε και την αντίστοιχη ομάδα της Χίου με 3-1, για την 4η Αγωνιστική του ομίλου Αιγαίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που διεξάγεται στην Ανάβυσσο Αττικής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μαστέλλου έχει το απόλυτο σε τρία ματς και της αρκεί απλά να μη χάσει από τα Δωδεκάνησα την Τετάρτη (11/1), για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το σκορ άνοιξε για τη Λέσβο ο Ευαγγελελλης στο πρώτο μέρος, με τον Νομίδη να έχει και οριζόντιο δοκάρι λίγο αργότερα. Στην επανάληψη, οι Χιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 72', αν και ενδεχομένως να υπήρξε επιθετικό φάουλ. Όμως ο Νομίδης ένα λεπτό αργότερα έδωσε ξανά προβάδισμα στην Μικτή ΕΠΣΛ για το 2-1 (73'). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δρακούλης με διαγώνιο σουτ στις καθυστερήσεις. Να σημειωθεί ότι η Λέσβος είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά κάθετο με τον Νομίδη.

ΕΠΣ Χίου (Ντούλης)  Ψώρας, Μελέκος, Τζούμας, Τσιουκαντάνας, Λουμπαρδέας, Ντάνος (Γεωργίτσης) , Μαυράκης, Καβουλάκης (Βούκουνας), Τσακός, Ξυλάς, Μαρινάκης (Μαυρέλος)

Παίδες: ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Λέσβου 1-3

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Μικτή ΕΠΣ Λέσβου παίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Χίου, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, το οποίο πραγματοποιείται στην Ανάβυσσο Αττικής.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ από πολύ νωρίς, όταν ο Βάσσης-Κουτσοδόντης άνοιξε το σκορ στο 8', βάζοντας τη Μικτή ΕΠΣ Χίου μπροστά. Παρά την προσπάθεια των παικτών του Παναγιώτη Μαστέλλου, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, αν και η ομάδα της Λέσβου είχες τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ειδικά με τον Πουλιάνο (36') στο πρώτο μέρος και με τον Ιστρέφι (50') στην επανάληψη. Το τελικό 1-0 έριξε την ομάδα της ΕΠΣΛ στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο όλα τα παιδιά κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτή τη διοργάνωση και είναι βέβαιο πως στο μέλλον θα παορυσιαστούν ακόμα καλύτεροι.

ΕΠΣ Χιου: (Χατζηδάκης) Καββαδάς, Σεζενιας, Ντενταί, Δελερές, Γιαννάρας, Ντέντα, Γαντζούδης, Πρελιάς, Ψυχιάς, Μουντές, Βάσσης-Κουτσοδόντης.

Μικτή ΕΠΣ Λέσβου (Π. Μαστέλλος): Κιοβρέκης, Παπαδόπουλος, Διμπαμπής, Καλαμποκάς, Λέλεκας, Ιστρέφι, Πρωτούλης, Πουλιάνος, Κρητικός, Γαβαλάς, Στρογγυλός.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares