Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 23:49

Την Κυριακή και τηλεοπτικά το Πανθηραϊκός - Ιωνικός

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού, και θα ξεκινήσει στις 11:30, έπειτα από αίτημα των φιλοξενούμενων που οφείλεται σε συγκοινωνιακούς λόγους.

Καλούμε τους φιλάθλους του νησιού για μια ακόμη φορά να ενισχύσουν με τη δυναμική τους παρουσία την προσπάθεια της ομάδας μας, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό και συγχρόνως ιστορικό αντίπαλο.

Ζωντανά και απο την Σαντορίνη!

Στην Σαντορίνη θα βρεθεί το sportal TV την Κυριακή ,ώστε όλοι οι φίλοι της Γ΄ Εθνικής να απολαύουν ζωντανά την μάχη ανάμεσα στον αξιόμαχο Πανθηραϊκό και τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει χτίσει πολύ καλά το κάστρο της φέτος μιας και εντός μετρά μόνο μια ήττα από την Προοδευτική ,ενώ στην επίσκεψη της στην Νεάπολη, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ιωνικό .Την Κυριακή θέλει οπωσδήποτε να διατηρήσει τον τίτλο της καυτής έδρας ,αλλά και να ξεπεράσει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Τριγλία Ραφήνας.

Ο Ιωνικός από την άλλη ,δεν θέλει να αφήσει κανέναν βαθμό πίσω του αναχωρώντας από το νησί . Η ισοπαλία με τον Άγιο Ιερόθεο (0-0), καθώς και η νίκη του Εργοτέλη μέσα στην Ρόδο (ο-3)αγχώνουν τους Νικαιώτες ,καθώς η διαφορά βαθμών μεταξύ τους μειώθηκε στους δυο βαθμούς με το πρωτάθλημα να έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πολλά παιχνίδια "φωτιά".

Το παιχνίδι , που για συγκοινωνιακούς λόγους θα γίνει  στις  11:30 το πρωί , θα μεταδοθεί ζωντανά από το live 1 του  sportal TV σε συνεργασία με το  volcano TV , που με την βοήθεια του αποδεικνύει την φιλοξενία του νησιού!!

Την παρουσίαση του αγώνα για λογαριασμό των δύο μέσων θα κάνει η δημοσιογραφική ομάδα του sportcyclades.gr που θα είναι στο γήπεδο του Πανθηραϊκού με πενταμελή αποστολή!

panthioncopy.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares