Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 20:16

Να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο μας

Αξία ανεκτίμητη για τον Πανναξιακό ένας από τους αρχηγούς του ο Αντώνης Χαμηλοθώρης… Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής μιλώντας στο sportcyclades.gr  έκανε τη δικιά του πρόβλεψη για τον τελικό Κυπέλλου, όπου όπως τόνισε υπάρχει η επιθυμία για την κατάκτηση του τίτλου που θα πρέπει να αφιερωθεί στον «υπέροχο» όπως τον χαρακτήρισε, κόσμο της ομάδας.

Ποια στοιχεία θα πρέπει να διαθέτει η ομάδα που θα πάρει τη νίκη και τον τίτλο; « Πιστεύω ότι ο τελικός θα κριθεί στην δύναμη, το πάθος κ την καρδιά ! Η ομάδα που θα έχει ηρεμία και καθαρό μυαλό μέσα στο παιχνίδι της θα είναι αυτή που θα κερδίσει . Σημαντικό ρόλο θα παίξει κ η παρουσία των φιλάθλων μας που είναι ο 12ος μας παίχτης!!».

Αναφορικά με την ομάδα του και την ψυχολογία που υπάρχει ενόψει του τελικού ο Αντώνης Χαμηλοθώρης είπε: «Εμείς θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση του τροπαίου έτσι ώστε να δώσουμε χαρά, όχι μόνο  στους εαυτούς μας που τόσο έχουμε αδικήσει με τις εμφανίσεις μας την φετινή σεζόν , αλλά και στον υπέροχο κόσμο μας που όπου και αν παίζουμε είναι πάντα στο πλευρό μας!!!».

DSC_0477.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares