«Όλα» τα συγχαρητήρια στη Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ στους τελικούς των πλέι-οφ της Α1 γυναικών, ο Πανναξιακός έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων από πολιτικούς και αθλητικούς φορείς.

Πανναξιακός Α.Ο.

Το Δ.Σ του Πανναξιακού Α.Ο συγχαίρει θερμά την ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν για την τεράστια επιτυχία να προκριθεί στη σειρά των τελικών για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών – Ακτοπλοΐας & Επικοινωνιών  & Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης

 Σας συγχαίρω για την πρόκρισή σας στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πετοσφαίρισης γυναικών.

  Οι επιτυχίες σας γεμίζουν περηφάνια κάθε Ναξιώτη, όπου κι αν αυτός βρίσκεται. Προβάλλουν, με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας και κάνουν τη ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα.

  Αποδείξατε ότι η μέχρι τώρα πορεία σας δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας, ομαδικότητας, πίστης και ψυχικής δύναμης.

  Εύχομαι καλή επιτυχία αν και είμαι σίγουρος πως η αγαπημένη μας ομάδα, θα συμπληρώσει ακόμη μια πετυχημένη σελίδα στη λαμπρή ιστορία της και όλοι θα πανηγυρίσουμε τη νίκη της στον τελικό!

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών – Ακτοπλοΐας & Επικοινωνιών  &

Έπαρχος Νάξου

Ιωάννης Μαργαρίτης

Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια της Ομάδας Βόλεϊ του Πανναξιακού για την  πανάξια επιτυχία τους  να προκριθούν στα τελικά του πρωταθλήματος Ελλάδος.  Αξιοι συγχαρητηρίων αυτής της μεγάλης αθλητικής επιτυχίας της Νάξου  είναι καί οι προπονητές, διοίκηση αλλά καί οι ένθερμοι φίλαθλοι στηλοβάτες της θριαβευτικής πορείας της ομάδας. Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός περιποιεί τιμή γιά την Νάξο καί η συγκεκριμένη Ομάδα μακάρι να αποτελέσει  πρότυπο γιά την νεολαία του Νησιού.
Ευχή μας καί Πρωταθλήτριες!!!
Γιάννης Βλασερός
Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ

Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης

Μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας της καρδιάς μας στους τελικούς του πρωταθλήματος, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πανναξιακό. Για μια ακόμα φορά, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ μας έκανε υπερήφανους, συνεχίζοντας την λαμπρή πορεία της στο δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας που κατάφεραν με επιμονή και σκληρή δουλειά να πετύχουν το στόχο τους, στους προπονητές και τη διοίκηση, αλλά και στους φιλάθλους που πίστεψαν και στηρίζουν συνεχώς την ομάδα της Νάξου! Οι ευχές όλων των Ναξίων σας συνοδεύουν στους τελικούς της διοργάνωσης. Καλή συνέχεια και Καλή επιτυχία στην τελική φάση. Στην καρδιά μας έχετε στεφθεί ήδη Πρωταθλήτριες.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Α.Σ. Κυκλάδων Δημήτρης Καπούνης

Για ακόμα μια φορά μας κάνατε υπερήφανους.

Η επική πρόκρισή σας, για πρώτη φορά, στους τελικούς του γυναικείου πρωταθλήματος γέμισε με χαρά τους απανταχού Ναξιώτες και απέδειξε τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτουμε.

Το τετράπτυχο Διοίκηση – Αθλήτριες – Φίλαθλοι και Χορηγοί μέσα από μια άψογη συνεργασία κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους φάνταζε αδύνατο.

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας, αρωγοί στην προσπάθεια που κάνετε και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των υπαλλήλων της Ε.Α.Σ. Νάξου σας εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στη δύσκολη προσπάθειά σας.

Νάξος 10 Απριλίου 2017

Με εκτίμηση

Για την Ε.Α.Σ. Νάξου

Δημήτρης Καπούνης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος

Για τη μεγαλειώδη νίκη των γυναικών του Πανναξιακού και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όλες τις αθλήτριες καθώς και στον προπονητή και σε όλους σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή τη νικηφόρα πορεία

Νίκος Συρμαλένιος
Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός

Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού για τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος.
Η νίκη αυτή μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει χαρά.

Νίκος Μανιός
Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

O Έπαρχος Νάξου – Αμοργού & Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών – Ακτοπλοΐας & Επικοινωνιών Ν. Αιγαίου Iωάννης Μαργαρίτης μετά το τέλος του αγώνα κοινοποίησε το  άρθρο από την επίσημη σελίδα του Πανναξιακού τονίζοντας:

margaritis.png

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης

Στον τελικο ο Πανναξιακος!!
Το κυκλαδίτικο βολλευ γράφει κάθε χρόνο ιστορία!!
Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

leontaritis.png

O πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Ιωάννης Τσολάκης με επίσημα ανακοίνωση αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, η οποία, μετά τη μεγαλειώδη νίκη της επί του Παναθηναϊκού, εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή στους τελικούς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει ως τώρα».

Ιωάννης Τσολάκης
Πρόερδος ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Α.Μ.Ε.Σ ΝΗΡΕΑΣ» είναι η πρώτη ομάδα πετοσφαίρισης που έστειλε τα συγχαρητήρια της

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΜΕΣ Νηρέα σας συγχαίρουν για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου σας και σας εύχεται ολόψυχα, καλή επιτυχία στους τελικούς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών».

Με εκτίμηση, το ΔΣ του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares