Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:48

Παράδειγμα προς μίμηση το κλίμα στον τελικό

Για υποδειγματική φιλοξενία και γιορτινό κλίμα που θα ζήλευαν όλοι μιλάει ο Αστέρας Τραγαίας, που με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον ΠΑΣ Τήνου και τον Δήμο Τήνου για τη φιλοξενία τους, ενώ παράλληλα εύχεται Καλό Πάσχα σε όλους.

Η ανακοίνωση

Την Κυριακή 9-4-2017 ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ταξίδεψε με ναυλωμένο σκάφος(ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ) στην Τήνο για να συμμετάσχει στο τελικό αγώνα ανάδειξης πρωταθλητή Β’ κατηγορίας Κυκλάδων περιόδου 2016-17, με αντίπαλο τον Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ.output oorPw5

Η αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ αριθμούσε συνολικά 110 άτομα(αθλητές-φίλοι).Κατά την άφιξη στην Τήνο σύσσωμη η ομάδα και οι φίλοι μετέβηκαν για ιερό προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη.

Η αποστολή της ομάδας έχαιρε εγκάρδιας υποδοχής από τη διοίκηση του Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο υπήρξε εορταστική, φίλοι( πολλά μικρά παιδιά, γυναίκες) και των δύο ομάδων κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου(άνω των 300 ατόμων), καθήμενοι οι μεν δίπλα στους δε, χωρίς το παραμικρό έκτροπο. Μια αξιοζήλευτη εικόνα, παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ συγχαίρει τον Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ για την νίκη του και του εύχεται καλή συνέχεια.

Με το πέρας του τελικού ο Δήμος Τήνου παρέθεσε γεύμα στους διαγωνιζόμενους των δύο ομάδων.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ και το Δήμαρχο Τήνου για την άψογη φιλοξενία.

Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ εύχεται στους αθλητές του, στους φίλους της και σε όλους του Κυκλαδίτες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Το Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares