×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 00:37

Επιστροφή στην Α2 για τον Ν.Ο Σύρου....

SYROS_POLO

Από την προηγούμενη Κυριακή ο χώρος της πισίνας στο νησί της Σύρου γιορτάζει ξανά.

Μετά από πολλές δυσκολίες κατά την διάρκεια της χρονιάς η Ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου πέτυχε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία καθώς στην Τελική Φάση πήρε άξια την δεύτερη θέση με τεράστιες μάχες των αθλητών του μέσα στο νερό και του προπονητή στον πάγκο. Τελικός απολογισμός 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του ΝΟ Σύρου:

ΝΟ Μεσόγειος - ΝΟ Σύρου 6-8

Σκορερς για τον ΝΟΣ: ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ 3, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 1, ΚΕΦΑΛΑΣ 1, ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΣΠΥΡΟΥ 1, ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ 1

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-3, 0-2

Η ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι για την Τελική Φάση δεν παρουσίασε το καλύτερό της πρόσωπο. Με μουδιασμένους παίχτες και λάθος επιλογές στην επίθεση ο ΝΟΣ βρισκόταν μέχρι και την αρχή του τρίτου οκταλέπτου να κυνηγά τον αντίπαλο. Το σκορ απο 4-2 κατάφερε στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου να το γυρισει σε 4-5 αλλα η ομάδα της Κερατέας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Πάλευε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθεί 6-5. Αυτό ήταν όμως και η τελευταία φορά καθώς το πίσμα των παιχτών μας και η εμπειρία του προπονητή μας φάνηκε στο τέταρτο οκτάλεπτο οπότε με άλλο ένα σερί 3-0 κερδίσαμε το παιχνίδι με 8-6.

ΝΟ Σύρου - ΓΣ Ηλιούπολης 5-10

Σκορερς για τον ΝΟΣ: ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ 1, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 1, ΚΕΦΑΛΑΣ 1,  ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ 1, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ 1

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 0-1

Το δεύτερο παιχνί εξ αρχής ήταν γνωστό οτι ήταν το πιο δύσκολο για την ομάδα μας με αντίπαλο το φαβορί για την άνοδο Ηλιούπολη. Μέχρι το πρώτο οκτάλεπτο κάναμε το παιχνίδι μας οπότε και μέναμε κοντά στο σκορ με 2-2. Από εκεί και έπειτα η ψαλίδα μεγάλωνε με το μυαλό των περισσοτέρων αθλητών μας να είναι στο απογευματινό παιχνίδι το οποίο ήταν και το κρισημότερο για την άνοδο στην Α2 κατηγορία και το παιχνίδι να τελειώνει με το δείκτη του σκορ στο 5-10.

Νηρέας Λαμίας. - ΝΟ Σύρου 13-14

Σκορερς για τον ΝΟΣ: ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 6, ΣΠΥΡΟΥ 2, ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ 1,  ΚΕΦΑΛΑΣ 1,  ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ 1, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 1, ΤΣΟΥΓΚΑΣ 1, ΝΕΡΑΤΖΟΓΛΟΥ 1.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 2-6, 3-3

Παιχνίδι που έκρινε κατά ένα μεγάλο ποσοστό από το αποτέλεσμά του την δεύτερη ομάδα που θα ανέβαινε στην Α2. Αντίπαλοί μας, παλιοί Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητες Ελλάδος(Καλακώνας, Λούδης, Πλατανίτης) με τεράστια εμπειρία αλλά οχι τόσο πολύ θέληση όση ήταν αυτή των παιχτών μας για την άνοδο. Από την αρχή του παιχνιδιού η διαιτήσια κόντρα. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 5 γκολ διαφορά στην μέση του δεύτερου οκταλέπτου με 7-2 να ισοφαρίζει στο 8-8 και να είναι πίσω στο σκορ μέχρι και το τέλος του τρίτου με 10-9. Από εκεί και έπειτα οι παίχτες μας αφήνιασαν. Δεν τους σταματούσε κανείς καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού τους ήξεραν οτι νίκη σε αυτό το παιχνίδι σήμαινε σχεδόν και άνοδο. Έτσι με υπερπροσπάθεια γύρισαν το παιχνίδι σε 11-13,ισοφαρίστηκαν με 13-13 στο 2.25 πριν το τέλος του παιχνιδιού αλλά η τελευταία λέξη ήταν των παιχτών μας. Με γκολ του Βαφειάδη 1.17 πριν το τέλος ήρθε η νίκη και η ομάδα να βάζει πλέον γερές βάσεις για την άνοδο.

ΝΟ Χαλκίδας - ΝΟ Σύρου 2-8

Σκορερς για τον ΝΟΣ: ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 2, ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ 1, ΚΟΥΤΣΙΑΛΗΣ 1, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 1, ΤΣΟΥΓΚΑΣ 1.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3

Παιχνίδι που και από το σκορ φαίνεται να κύλησε εύκολα με την διαφορά οτι όσο πιο μεγάλη ήταν η διαφορά των γκολ μας τόσο το καλύτερο γιατί αυτό πολύ πιθανό στο τελευταίο παιχνίδι να μετρούσε σε ισοβαθμία με τον Γέρακα (όπως και τελικά μέτρησε). Η ομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά και αυτο φαίνεται απο το αποτέλεσμα του πρώτου οκταλέπτου 0-1. Σιγά σιγά ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς, να τελειώνει το δεύτερο με 0-3 και στην μέση του τρίτου να ανοίγει το σκορ ακόμα και με 0-5. Έτσι ακολούθησε ένα ήσυχο πρωινό για τους παίχτες μας και αυτό να καταλήγει σε νίκη με το άνετο σκορ του 8-2.

ΝΟ Σύρου - ΑΟ Νηρέας Χαλ. 6-6

Σκορερς για τον ΝΟΣ: ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 2, ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ 2, ΝΕΡΑΤΖΟΓΛΟΥ 1, ΤΣΟΥΓΚΑΣ 1.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-2, 2-1, 0-1

Παιχνίδι που από την αρχή χαρακτηρίστηκε ζωής και θανάτου καθώς εκεί που όλοι περιμέναμε να πάμε σε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας οτι έχουμε ανέβει κατηγορία η ομάδα της Λαμίας απο την οποία εξαρτιόταν η βαθμολογία είχε άλλη άποψη. Δεν είχε κερδίσει όπως όλοι περιμέναμε λόγω της διαφοράς δυναμικότητας τον Νηρέα το πρωί της Κυριακής και έτσι έβαζε την ομάδα μας σε περιπέτειες. Καλακώνας και Πλατανίτης έμειναν για δικούς τους λόγους εκτός αποστολής και έτσι έδωσαν το δικαίωμα στον Νηρέα να ελπίζει μέχρι και το τελευταίο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Ν.Ο.Σ.Η Σύρος έπαιζε για δυο αποτελέσματα, ισοπαλια και νικη αλλα αυτό δεν της έφτανε. Ήθελε νίκη και μόνο νίκη για να δείξει ποία ήταν η δεύτερη πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας.

Το παιχνίδι ξεκινά με πολύ καλούς ιονούς για τον ΝΟΣ. Οι παίχτες μας μπήκαν γρήγορα στο πνεύμα του ντερμπι. Πρώτο οκτάλεπτο 4-2 με πολύ καλή άμυνα και παίχτες συγκεντρωμένους. Στην συνέχεια λίγο η αστοχία των παιχτών μας και τα σφαλτσοσφυρίγματα των Σκαλοχωρίτη - Κατσαρού έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με 4-4. Δύο γκολ του ΝΟΣ και ένα του Νηρέα τελειώνουν το τρίτο οκτάλεπτο με 6-5. Η ομάδα μπαίνει να αγωνιστεί στο τελευταίο οκτάλεπτο αποφασισμενοι να φέρει το αργυρό πίσω στο νησί. Μέχρι και 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού δεν έχουμε δεχθεί ούτε αποβολή. Η άμυνα κρατάει καλά και η προσπάθεια των παιχτών μας τεράστια για να κρατήσουν το σκορ εκεί που πρέπει. Από εκεί και μετά όμως οι διαιτητές αλλάζουν στάση, αποβάλλουν παίχτη μας, δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να παίξει με παίχτη παραπάνω και 40 δευτερα πριν το τέλος ισοφαριζόμαστε στο 6-6. Ακόμα και με ισοπαλία περνάμε αλλα οι διαιτητές και πάλι δεν μας αφήνουν να κάνουμε το παιχνίδι μας. 7 δεύτερα πριν το τέλος χρεώνει με αποβολή τον αμυντικό μας Σπύρου πάνω σε προσπάθεια που κάνει να κολυμπήσει προς την άμυνα με αντίπαλο φουνταριστό τον μέχρι πέρσυ παίχτη μας Λιλιόπουλο Βασίλη ενώ η μπάλα ήταν στα χέρια του αντιπάλου τερματοφύλακα Αθανασίου και παιζόταν.

Έτσι οι διαιτητές με αυτό το σφύριγμά τους βγάζουν τον Λιλιόπουλο μόνο του τετ α τετ με τον τερματοφύλακά μας Δαβίλλα. Αν μπει το γκολ ο Νηρέας είναι στην Α2...αν το αποκρούσει ο Δαβίλλας μας χαρίζει την δεύτερη θέση...και ο Βασίλης Δαβίλας κάνει το χρέος του, αποκρούει το σκαστό σουτ του Λιλιόπουλου και στέλνει την ομάδα μας στα ουράνια!!!"

Το ρόστερ της ομάδας που συμμετείχε στην Τελική Φάση:

Δαβίλλας Βασίλης

Τσολακίδης Σταμάτης

Βαφειάδης Χάρης

Κουτσιαλής Αρίστος

Κεφαλάς Βασίλης

Τσούγκας Γιώργος

Νεράτζογλου Κοσμάς

Μαράσογλου Ανδρέας

Σπύρου Γιάννης

Χαρικιόπουλος Γιώργος(c)

Κουρκούτας Παναγιώτης

Κεραμειανάκης Νίκος

Τριανταφύλλου Γιώργος

Προπονητής: Βαμβακάρης Κώστας

Έφορος: Πρίντεζης Ζοζέφ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική
ΑΟ Νηρέας Χαλ. - ΝΟ Χαλκίδας 14-9
ΓΣ Ηλιούπολης – Νηρέας Λαμ. 14-9
ΝΟ Μεσόγειος - ΝΟ Σύρου 6-8

2η αγωνιστική
ΝΟ Χαλκίδας – Νηρέας Λ. 5-9
ΝΟ Σύρου - ΓΣ Ηλιούπολης 5-10
ΑΟ Νηρέας Χαλ. - ΝΟ Μεσόγειος 8-4

3η αγωνιστική
Νηρέας Λ. - ΝΟ Σύρου 13-14
ΝΟ Μεσόγειος - ΝΟ Χαλκίδας 9-14
ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Νηρέας Χαλ. 12-5

4η αγωνιστική
ΝΟ Χαλκίδας - ΝΟ Σύρου 2-8
ΑΟ Νηρέας Χαλ. – Νηρέας Λαμ. 11-10
ΝΟ Μεσόγειος - ΓΣ Ηλιούπολης 1-7

5η αγωνιστική
ΝΟ Σύρου - ΑΟ Νηρέας Χαλ. 6-6
Νηρέας Λαμ. - ΝΟ Μεσόγειος 9-5
ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Χαλκίδας 14-6

Βαθμολογία Τελικής Φάσης:

1)ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 15β.

2)ΝΟ ΣΥΡΟΥ 10β.

3)ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10β.

4)ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 6β.

5)ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3β.

6)ΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 0β.


Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares