×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 00:54

Να παλέψουμε για το καλό του ποδοσφαίρου χωρίς σκοπιμότητες

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά με σημαντικές επισημάνσεις που αφορούν τη διαιτησία και την ανάγκη να υπάρχει κοινή γραμμή για την βελτίωση του ποδοσφαίρου μας εξέφρασε με τοποθέτηση του μέσω του sportcyclades.gr το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Μάριος Γαλανός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Με την ευκαιρία της κλήρωσης του Ανδρικού Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, όπως και των κατηγοριών Κ16 και της Κ14 θέλω να ευχηθώ σε όλους του Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές, του διοικητικούς παράγοντες και τους φιλάθλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αθλητικές συγκινήσεις.

Η αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 αποτελεί ακόμα μία πρόκληση για όλους εμάς που ασχολούμαστε και αγαπάμε το ποδόσφαιρο ώστε να το κάνουμε ακόμη πιο ποιοτικό και ανταγωνιστικό μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Εύχομαι όλοι οι αγώνες να κριθούν δίκαια μέσα στις τέσσερις γραμμές, με πολύ καλές διαιτησίες που θα εξαλείψουν τα λάθη του παρελθόντος και θα σταθούν στο ύψος του θεσμού, πάντα μακριά από προσωπικά συμφέροντα.

Φυσικά ελπίζουμε η νέα διοίκηση της ΕΠΟ να σκύψει πάνω στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας και να στηρίξει οικονομικά και όχι μόνο την όλη υπερπροσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας.

Όλοι μαζί θα πρέπει να ενισχύσουμε το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας για να χαιρόμαστε αυτό που αγαπάμε… το ποδόσφαιρο.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Μάριος Γαλανός

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares