Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 23:16

Άλλα λέγατε και άλλα κάνατε με τους παρατηρητές

Συνέχεια στην υπόθεση των ορισμών παρατηρητών διαιτησίας δίνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» κ. Χρήστος Καφτηράνης.

Μετά τις δύο σχετικές ανακοινώσεις (1η2η) ανακοινώσεις και την απάντηση  της ΕΠΣ Κυκλάδων, με νέα επιστολή επανέρχεται στο θέμα παρατηρητών, απατώντας στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αυτός ή αυτοί που απάντησαν στην επιστολή μας μάλλον ονειρεύονται!!!!

Εμείς και οι ομάδες άλλα βλέπουμε!!! Το πόσο βοηθούν οι παρατηρητές της διαιτησίας στην βελτίωση των διαιτητών το γνωρίζουν οι ομάδες και ο φίλαθλος κόσμος των Κυκλάδων!!!

 Επίσης οι ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά αν πληρώνουν μικρότερα εξοδολόγια ή όχι!!!!

Εμείς κύριοι ένα πράγμα δεν μπορούμε να ανεχτούμε και να συμβιβαστούμε με αυτό...και αυτό είναι το ψέμα!!!!

Δεν γίνεται να ανακοινώνετε ό,τι θέλετε κάθε φορά για να δικαιολογήσετε πράξεις και αποφάσεις που μόνοι σας παίρνετε !!!

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. δεν υπάρχει!!!! Εμείς φέραμε το θέμα στο τελευταίο Δ.Σ.ΚΑΙ ΤΟΝΊΣΑΜΕ ότι εφόσον οριστούν παρατηρητές διαιτησίας να μην επιβαρυνθούν οι ομάδες με την αμοιβή τους !!!!

Αυτό και τίποτα άλλο!!! Τώρα αν μετά ακολούθησε άλλη συζήτηση στον γνωστό χώρο συγκέντρωσης δεν αποτελεί ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. !!!! Άλλο πράγμα αποτελεί......

Εξάλλου κύριοι η δική μας πρόταση ήταν και είναι , λόγω των οικονομικών προβλημάτων των ομάδων , η ΕΠΣΚ να αναλάβει την πληρωμή των εξοδολογίων των διαιτητών!!!

Εσείς άλλα λέγατε και άλλα κάνετε!!!! . Εμείς, κύριοι, είτε σας αρέσει ή όχι , θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε υπεύθυνα και σοβαρά με μοναδικό γνώμονα το όφελος των ομάδων και του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου!!!

Kλείνοντας προκαλούμε τους υπογράφοντες την απάντηση να δημοσιεύσουν υπογεγραμμένο το πρακτικό της ομόφωνης απόφασης!!!!

Χρήστος Καφτηράνης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares