Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 22:16

Λύγισε στο 92' ο Πανθηραϊκός [stats]

Αν και βρέθηκε πολύ κοντά σε μια τεράστιας σημασίας νίκη, ο Πανθηραϊκός επιστρέφει τελικά από τη Μυτιλήνη έχοντας στις αποσκευές του έναν βαθμό, έπειτα από το σημερινό ματς με τον Αιολικό.

Μπορεί το σημερινό 1-1 απέναντι στον Αιολικό να φαντάζει θετικό αποτέλεσμα, όμως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αφήνει πίκρα στον Πανθηραϊκό, αφού η ομάδα της Σαντορίνης, προηγήθηκε με 0-1 στο 36' με τον Γκίκα, είχε δυο δοκάρια, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Συνολάκη στο 85', και μοιραία δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στα πρώτα λεπτά του ματς, ο Αιολικός φάνηκε πιο απειλητικός, όμως ο Αθανασίου απομάκρυνε δυο φορές τις προσπάθειες του Μπουρούς. Στο 5' ο Μάνιας, απείλησε από πλευράς Πανθηραϊκού με μακρινό σουτ, με τον Γιώτα να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Απάντηση είχε ο Αθανασίου και στο μακρινό σουτ του Κεσίδη, μπλοκάροντας τη μπάλα.Η κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Πανθηραϊκό και  ήταν αυτή του 16ου λεπτού, όταν ο Γκίκας από καλή θέση δοκίμασε ένα σουτ που τράνταξε το δοκάρι του Γιώτα. Στο 24' ο Αθανασίου νίκησε τον Λαμπράκη σε τετ α τετ. 

Το γκολ για τον Πανθηραϊκό ήρθε στο 36' όταν έπειτα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Γκίκας με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 0-1. 

Σε μια πανομοιότυπη φάση με αυτή του γκολ, ο Γκίκας βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση όμως αυτή την φορά τον πρόλαβε ο Γιώτας. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός είχε ένα ακόμη δοκάρι έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κεφαλά.

Στο 84' ο Πανθηραϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Συνολάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι ο Πανθηραϊκός κλήθηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα.

 

Ο Πανθηραϊκός κατάφερνε να διαχειρίζεται το υπέρ του 0-1 χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα έδειχναν ότι θα φτάσει σε μια πολύ σπουδαία νίκη. Ήρθε όμως το 92ο λεπτό, όταν ο Κριπιντίρης με δυνατό σουτ  μέσα από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι χάρισε στον Αιολικό το βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, το σημερινό παιχνίδι προστίθεται στη λίστα αυτών που έχουν χαθεί για τον Πανθηραϊκό στα τελευταία λεπτά φέτος, αφού παρόμοια εξέλιξη είχαν τα ματς με Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Παναργειακό.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Νυφαδόπουλος, Κρητικός (63' Λαλάς), Τάχιας, Κριπιντίρης, Καδής (83' Καπταγιάννης), Κεσίδης, Λαμπράκης, Παληγεώργος, Μπουρούς, Χρήστου

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρ. Σκέντζος): Αθανασίου, Ζέχιος, Μπιρμπίλης, Μπίρης, Λούκα, Φύτρος, Κεφαλάς, Μάνιας (89' Καμπόσος), Συνολάκης, Ντούμος, Γκίκα

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 

2017-12-17_3.jpg

 

2017-12-17_4.jpg

Το Live Score της σελίδας μας

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares