Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 01:27

Ο Σεραφείμ Σφήκας ευχαριστεί και επισημαίνει

Με επιστολή του μέσω του sportcyclades.gr ο πρώην προπονητής της ομάδας Μπάσκετ του Πανναξιακού Σεραφείμ Σφήκας, ευχαριστεί τους ανθρώπους που του στάθηκαν και διευκρινίζει σχετικά με τον λόγω που επικαλέστηκε ο Πανναξιακός ΑΟΝ για τη λύση της συνεργασίας με το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έχοντας περάσει πάνω από ένας μήνας από την ξαφνική αποχώρηση μου από τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ και όντας πιο ήρεμος και νηφάλιος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους ανθρώπους που συνεργάστηκα στη Νάξο.

Πρώτον απ’ όλους τον αντιπρόεδρο της ομάδος, Αντώνη Μανδηλαρά, για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του προς το πρόσωπο μου ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό μας, όσες φορές τον χρειαστήκαμε. Επίσης, πολλά ευχαριστώ στους εφόρους των τμημάτων που με πίστεψαν και πείστηκαν από ‘μένα ν’ ασχοληθούν με την ομάδα και τους οποίους προτρέπω να συνεχίζουν να το κάνουν με τον ίδιο ζήλο. Ειδική αναφορά αξίζουν όλοι οι παίκτες μου, όλων των τμημάτων, οι οποίοι για πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα έδειξαν απεριόριστο ζήλο και απόλυτη πειθαρχία και τους αξίζεις ένα μεγάλο «Μπράβο!». Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους πολλούς Ναξιώτες, γονείς και μη, που ήταν συνέχεια κοντά μας και στήριζαν το έργο μας. Χωρίς αυτούς η ομάδα με 8 παιδιά στο ξεκίνημα της, στις ακαδημίες, δεν θα έφτανε τα 60 μέσα σε 2 μήνες.

Τώρα όσον αφορά την ανακοίνωση της ομάδος για την δήθεν ανάμειξη μου στα διοικητικά, έχω να κάνω το ακόλουθο σχόλιο. Αν η αναζήτηση χορηγών από μέρους μου για να βοηθήσουν την ομάδα ή ο ερχομός παικτών με σχεδόν μηδενικό κόστος ή ακόμα ακόμα η στελέχωση της  ομάδος με εφόρους τμημάτων (μιας και δεν υπήρχε κανένας), θεωρείτε ανάμειξη στα διοικητικά, τότε μάλλον έχουν δίκιο!

Κλείνοντας, θέλω να κάνω γνωστό προς όλους ότι ποτέ μέχρι τώρα στην προπονητική μου καριέρα δεν σταμάτησα την πρόοδο μιας ομάδας για να είμαι αρεστός στους διοικούντες. Παίζω πάντα για να κερδίζω κι όχι για να δηλώνω προπονητής!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Coach ΣΦΗΚΑΣ (Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Προπονητών) 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares