Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 17:27

Έπιασε πεντάδα ο Πανθηραϊκός που κοίταξε κατάματα τον Αήττητο

Μεταμορφωμένος ο Πανθηραϊκός κοίταξε κατάματα τον πρωτοπόρο και φαβορί για την πρωτιά του ομίλου Αήττητο Σπάτων, διεκδίκησε με πάθος τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, με το τελικό 0-0 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους φίλους της ομάδας που έδωσαν το βροντερό παρών γεμίζοντας τις εξέδρες του γηπέδου των Φηρών.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής (neasantorinis.gr)

Η κατά κοινή ομολογία καλύτερη ομάδα του 7ου ομίλου τα «βρήκε σκούρα» απέναντι στο ψυχωμένο σύνολο του Ανδρέα Σκέντζου, με το 0-0 να μοιάζει ιδανικό αποτέλεσμα βάσει ευκαιριών, αλλά τους γηπεδούχους να φεύγουν από το γήπεδο νιώθοντας ότι σίγουρα θα μπορούσαν να κατακτήσουν ακόμα και το τρίποντο.

Βέβαια στη Σαντορίνη τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά, καθώς η ομάδα μένει για 5ο συνεχόμενο αγώνα αήττητη και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση συγκατοικώντας με τρεις ακόμη ομάδες, έχοντας 16 βαθμούς.

Μοιρασμένα

Στο πρώτο μέρος είχαμε ίσως το μοναδικό διαιτητικό λάθος από τον ρέφερι Καλογερόπουλο, όταν στο 15΄ο Πανθηραϊκός φωνάζει σε γύρισμα αμυντικού στον τερματοφύλακα του Αήττητου, φάση στην οποία ίσως θα μπορούσε να δοθεί έμμεσο.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξαν πολλές αξιόλογες φάσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή στο ίδιο λεπτό. Ήταν στο 32΄όταν ο Τσιλιγκίρης σούταρε λίγο άουτ και ο Γκίκας για τον Πανθηραϊκό να βλέπει τον Μιχέλη να λέει εντυπωσιακά «όχι» σε σουτ που εξαπέλυσε.

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες ήταν και πάλι μοιρασμένες, με τον Κρητικό να σουτάρει ξυστά άουτ στο 54΄και τον Περιάλη στο 92΄να χάνει την ευκαιρία του αγώνα, όταν από το ύψος του πέναλτι σούταρε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή.

Διαιτητής ήταν ο Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Κορτέση και Σταύρογλου.

Πανθηραϊκός (Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας (70΄λ.τ. Ντάμζι), Ζέλιος, Μπιρμπίλη, Ντανκουά (82΄Περιάλης), Κεφαλάς, Μανιάς, Κονσταντίνοφ (67΄Φύτρος), Ντούμος (91΄Καμπόσος), Γκίκα, Αγοραστός

Αναπληρωματικοί: Καμπούρης, Κανελίδης, Πολυκρέτης

Αήττητος Σπάτων (Κωνσταντακόπουλος): Μιχέλης, Μουστάκης, Τσέπας, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Βιδάλης, Καλογέρης, Κατσικογιάννης (65΄Νικλητσιώτης), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (86΄Σκούμας)

Αναπληρωματικοί: Ηρακλής, Γκούμας, Τσέλιος, Τσίρος, Μουησιάδης

Ευχαριστώ

Όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει θα έπαιρνε και τη νίκη είπε στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Σκέντζος, που ευχαρίστησε τους παίκτες του για την εμφάνιση και τον κόσμο για την στήριξη του στις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr και τον συνεργάτη μας Αντώνη Κοραή:

 

Βαθμολογία - Αποτελέσματα

2018-02-04_5.jpg

2018-02-04_4.jpg

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares