Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 23:56

Ο Πανναξιακός στο πλευρό του Πανθηραϊκού

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν από τους πιο δυνατούς αγώνες της φετινής Γ' Εθνικής είχαν σήμερα τα μέλη της αποστολής του Πανναξιακού, που βρίσκονταν στο νησί της Σαντορίνης στα πλαίσια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Στο ίδιο γήπεδο όπου μια ημέρα πριν επικράτησαν εύκολα του Καρτεράδου με 0-5, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, το Διοικητικό Στέλεχος κ. Βασίλης Φλεριανός καθώς και ο προπονητής του Πανναξιακού κ. Γιώργος Προμπονάς, συνάντησαν τον ναξιακής καταγωγής Γεν. Γραμματέα του Πανθηραϊκού κ. Μάκη Βασαλάκη και παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μπορεί το παιχνίδι να μην είχε γκολ, αλλά σίγουρα σε πολλά από τα μέλη της αποστολής θύμισε αντίστοιχους δυνατούς αγώνες όταν ο Πανναξιακός αγωνιζόταν στη Δ΄και τη Γ΄Εθνική. Άλλωστε ο ρυθμός και ή ένταση στην παραπάνω κατηγορία είναι στοιχεία που δεν υπάρχουν στο τοπικό και στον Πανναξιακό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά αυτό!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares