Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011 09:03

ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΡΕΑ

biba_ivo

Στην απόκτηση του Μάριο Μπίμπα προχώρησε η διοίκηση του παριανού συλλόγου αλλά και την επιστροφή του Ivailo Nikolov και Ρούσσου Δημήτρη.

Ο Μάριο Μπίμπα  ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Νηρέα με προπονητή τον κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο που είναι και φέτος στο τιμόνι της ομάδας. Ο Μπίμπα αποκτήθηκε από τον Χαραυγιακό, είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Στην ομάδα επιστρέφουν και άλλοι δύο παλιοί γνώριμου του κ. Σπυρόπουλου ο 26χρονος επιθετικός  Ιvailo Νikolov αλλά και ο 24χρονος Δημήτρης Ρούσσος.

proponisi_proetoimasia2011

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση στη διοίκηση για το χρέος της προς την ΕΠΟ, όμως ο πρόεδρος κ. Σταύρος Τριπολιτσιώτης, μας διαβεβαίωσε, ότι θα έχει ταχτοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι τα χρέη των κυκλαδίτικων ομάδων είναι από το πέρασμά τους στη Δ’ Εθνική και πρόκειται για πρόσθημα λόγω καρτών και τιμωριών. Όσο αφορά το πρωτάθλημα ο κ. Τριπολιτσιώτης μας τόνισε ότι σκοπός της ομάδας είναι  να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και μεγάλος στόχος είναι να πετύχει το φετινό εγχείρημα της συνένωσης, επίσης καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να βοηθήσουν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares