Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 18:52

Μιχάλης: Γρήγορη παραμονή και καθιέρωση στην κατηγορία

Από τη στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της Θύελλας Καμαρίου εργάζονται στο νησί της Σαντορίνης, η σκέψη του τεχνικού επιτελείο ήταν μια. 

Να εστιάσει την προσοχή της στο πως θα βρεθεί η φόρμουλα ώστε να μην χαθούν οι απαιτούμενες προπονήσεις, ούτως, ώστε η ομάδα να έχει όλα τα στοιχεία που απαιτεί το ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στο σύλλογο της Σαντορίνης από το περσινό ρόστερ, έχουν εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκινήσει τη.. σκληρή δουλειά αφού δεν θα μπορούν να ακολουθούν το πρόγραμμα των πρωινών προπονήσεων λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν.

Την εποπτεία έχουν αναλάβει ο προπονητής Κώστας Μιχάλης και ο Θανάσης Διγγελίδης, με τον πρώτο να μιλήσει στο sportcyclades.gr αναφορικά με την πορεία της ομάδας σε αυτές τις πρώτες ημέρες όπου έχει ξεκινήσει το ταξίδι για τη Γ' Εθνική.

-κ. Μιχάλη πως κυλούν οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας;

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και από τη δουλειά που γίνεται από το γυμναστή μας. Θεωρώ ότι θα τους βοηθήσουμε αρκετά στο κομμάτι της δύναμης. Θα πάρουμε γερές βάσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς".

-Ποιος ήταν ο λόγος που ξεκινήσατε τόσο νωρίς την προετοιμασία;

"Η ομάδα μας αποτελείται από παίκτες που εργάζονται και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διπλές προπονήσεις. Οπότε το κομμάτι της δύναμης προσπαθήσαμε να το βάλουμε τώρα ώστε να αποφύγουμε τις διπλές προπονήσεις στην κανονική περίοδο της προετοιμασίας". 

-Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, τι κινήσεις θέλετε να κάνετε επιπλέον;

"Η αλήθεια είναι η εξής: Κρατήσαμε το 90% της ομάδας και πάμε στοχευμένα για 4 συγκεκριμένες μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε το παζλ των μεταγραφών". 

-Ποιος είναι στόχος της Θύελλας Καμαρίου στο νέο πρωτάθλημα;

"Αυτό που πρέπει σαν πρώτη σκέψη να έχουμε είναι πως θα καταφέρουμε να καθιερώσουμε την ομάδα στην Γ' Εθνική. Πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολα και ανώδυνα. Από εκεί και πέρα, πάντα θέλουμε να έχουμε αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα. Μας ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πατάμε στη Γη και αυτό που λέει η λογική είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη παραμονή στην κατηγορία". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares