Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 01:12

Φιλική νίκη επί του Πάγου για την Άνω Σύρο…

ano_syros_aris-amfialis

Ικανοποίηση επικρατή στις τάξεις της Άνω Σύρου μετά την σημερινή εμφάνιση και την νίκη στο φιλικό με τον Πάγο.

Πρώτο επίσημο φιλικό για τους «κίτρινους» του Μάκη Πούλου σήμερα με τον ΑΟ Πάγου στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να «μετρήσουν» της δυνάμεις των ομάδων τους και να διαπιστώσουν το επίπεδο που βρίσκονται ποδοσφαιριστές τους.

Το 4-1 υπέρ της Άνω Σύρου, που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα δεν είναι τόσο σημαντικό για τις δύο ομάδες, όσο σημαντικά μπορεί να αποδειχθούν τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι δύο προπονητές από αυτόν.

Ο Μάκης Πούλος δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο λέγοντας:

«είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου και ιδιαίτερα από την σοβαρότητα που επέδειξαν σε αυτό το παιχνίδι (έστω και φιλικό). Όσα κάνουμε στις προπονήσεις  διαπιστώνω ότι βγαίνουν και μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι μου με χαροποιεί ιδιαίτερα»

Ωστόσο εντάχθηκαν και επίσημα σήμερα στην ομάδα, ο Μανουδάκης και ο Βαμβακούσης οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά πριν την έναρξη του αγώνα.

Για την Άνω Σύρο αγωνίστηκαν οι: Κρητικός (46 Σαγρές), Δημόπουλος, Βαβουράκης (73 Συριανός), Μπελεγρίνης (46 Γαβριήλ), Αναγνωστόπουλος, Δημητρακόπουλος (58 Ζαγκούλης), Τζώρτζης, πρίντεζης Λ. (46 Σούρλας), Στοϊτσεφ (55 Σαρτζετάκης), Πάπιτσης (70 Σαγκινέτος Ν.), Σαγκινέτος Β. (65 Βλαχογιάννης).

Από τον ΑΟ Πάγου δεν λάβαμε συνθέσεις.

Την Τετάρτη στις 18:00 το επόμενο φιλικό για την Άνω Σύρο που θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη της Β1 Αστέρα Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares